Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Info voor uitbaters

Logeren in Vlaanderen helpt jou als logiesuitbater graag verder op weg. Ben je op zoek naar promotiemogelijkheden, activiteiten binnen sectorwerking of informatie over je regio, bekijk dan zeker onderstaande informatie.

Promotie

Wens je, als vergund of erkend logies, te adverteren in het logiesboek of op de website Logeren in Vlaanderen Vakantieland en zo deel te nemen aan onze jaarlijkse promotiecampagne?
Via onderstaande link vind je alle informatie.

Adverteren

 

Assistance

Wil je ondersteuning bij het uitbaten van je logies?

LOGEREN IN  VLAANDEREN
Logeren in Vlaanderen is dé belangenorganisatie met oog voor kleinschalige logies in Vlaanderen (gastenkamers (B&B's), vakantiewoningen, familiale hotels als vakantielogies (tot 15 kamers)). We zijn jouw partner op vlak van belangenverdediging, informatie & advies, vorming en netwerking. Ontdek snel onze ledenvoordelen via onderstaande link.

Meer info

HORECA VLAANDEREN
Horeca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca (o.a. hotels en gastenkamers) en zet in op belangenverdediging, het ondersteunen van ondernemers en netwerken. Via een wijdvertakt netwerk is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau. Je kan er terecht voor de meest recente informatie en juridisch advies.  De Horeca Academie biedt een waaier aan kosteloze opleidingen verspreid over gans Vlaanderen. Ontdek snel de ledenvoordelen op www.horecavlaanderen.be

Meer info

VLAAMSE FEDERATIE VOOR HOEVE- EN PLATTELANDSTOERISME
De Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw (kortweg VFHP) werd in 1989 binnen Landelijke Gilden en Boerenbond opgericht. De hoofdopdracht was de leden-uitbaters (en mogelijke starters) te informeren en de krachten te bundelen inzake promotie. Naast de gekende promotiebrochure van de uitbatingen hoeve- en plattelandstoerisme was één van de belangrijkste realisaties van de VFHP de implementatie van het kwaliteitslabel met de zogenaamde klavers. Om de krachten inzake promotie nog te versterken, werd in 2004 samen met de vijf provinciale toeristische organisaties beslist om een nieuwe vzw op te richten die nu Logeren in Vlaanderen is.

 

Info over je regio

Wens je meer informatie over je regio? Klik dan op de link van de Provinciale Toeristische Organisatie van jouw provincie: