Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Ferme

Euverbraeke

Certified / Recognized / B&B
Euverbraeke, met uitvalsbasis in de Waaslandse Polders op 10 minuten van Antwerpen, is een Bed & Breakfast gelegen op een gerenoveerde boerderij. De B&B koppelt weelderige...
À partir de € 95,00 / Prijs per kamer (2p.), weekend
Arrangementen: Bio Belevingspakket Deze biodynamische boerderij ligt in de heuvelachtige uitlopers van de Vlaamse Ardennen. Je vindt er de rust van het platteland, veel natuur maar ook het leven op de boerderij.
À partir de € 100,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht

de Ferme Framboos

Certified / Recognized / Vakantiewoning
De Ferme Framboos is een actief land- en tuinbouwbedrijf gelegen in het prachtige landschap van de Dijlevallei. In de omgeving zijn tal van natuurgebieden en bossen en toch ben...
À partir de € 1.000,00 / Prijs per woning (23p.), weekend

Vakantiewoning Mispelhoeve

Certified / Recognized / Vakantiewoning
Zin in een verblijf in een groene omgeving, maar toch dichtbij de stad? Dan bent u bij de Mispelhoeve aan het juiste adres.
À partir de € 260,00 / Prijs per woning (7p.), weekend
Vlak in de natuur & toch maar 2km van het centrum van Ronse gelegen! Op zo'n 30 minuutjes rijden vind je Pairi Daiza. Kleine neerhofdiertjes vind je gewoon op de hoeve zelf.
À partir de € 100,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht
Naast de authentieke vierkantshoeve, heb je deze stijlvolle vakantiewoning gelegen in het pittoreske dorpje Batsheers, het ideale vertrekpunt voor een verkenning door Haspengouw.
À partir de € 600,00 / Prijs per woning (8p.), weekend