Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Adverteren

Vlaanderen Vakantieland klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren! Ook jij kan je aansluiten bij het grootste logiesnetwerk van Vlaanderen.

Voor € 199 (excl. btw) ben je met je logies aanwezig op onze website www.logereninvlaanderenvakantieland.be en surf je mee op de campagne van Vlaanderen Vakantieland. Bijkomend krijg je extra diensten en ondersteuning via informatie en vorming, netwerkmomenten, belangenverdediging én staat het team van Logeren in Vlaanderen klaar om je te helpen en informeren.

In de prijs is ook inbegrepen:

Hoe neem je deel aan dit aanbod?

  • Bezorg ons via dit formulier jouw gegevens. Wij bezorgen je dan de nodige inloggegevens voor het logiesportaal om je advertentie aan te maken via een unieke link.
  • Na het aanmelden, klik je in het logiesportaal op de blauwe knop "Inschrijven campagne 2021" en vervolgens op "Advertentie beheren".
  • Via de knop “opslaan en naar volgende stap” doorloop je de verschillende rubrieken. In de laatste stap finaliseer je via de knop “bevestig je deelname aan de campagne” jouw deelname.
  • Jij wordt geïnformeerd van zodra jouw advertentie online staat.
  • We adviseren het systeem niet mobiel te gebruiken, maar je inschrijving op je desktop of laptop in te vullen.

Heb je hulp nodig of heb je bijkomende vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@logereninvlaanderen.be of 016 28 60 35.


RELANCECAMPAGNE VLAANDEREN VAKANTIELAND
Unieke vakantie-ervaringen in eigen land; daar gaan we meer dan ooit voor. Daarom slaan de provinciale toeristische organisaties (Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer en Logeren in Vlaanderen Vakantieland), de toeristische diensten van de Vlaamse kunststeden (Visit Antwerpen, Visit Bruges, Visit Gent, Visit Leuven en Visit Mechelen) én Toerisme Vlaanderen de handen in mekaar.

Onder de noemer Vlaanderen Vakantieland wordt er sinds 6 juni 2020 een brede en zichtbare campagne worden uitgerold waarvoor een flinke extra investering wordt voorzien door deze partners. De website http://www.logereninvlaanderenvakantieland.be zal in deze relancecampagne een belangrijke rol spelen.

Dit betekent een sterke boost voor de website, zowel qua naamsbekendheid als zichtbaarheid van het platform, én qua boekingskanaal zonder commissie

Aarzel dus niet om in te tekenen zodat je logies aanwezig en vindbaar is op deze website!

Dé Vlaamse logieswebsite creëren, waar direct en zonder commissie logies kunnen gezocht, gereserveerd en geboekt worden, daar gaan we voor samen met jullie!

 

 

 

 

De campagne Logeren in Vlaanderen Vakantieland is een initiatief van de vijf Vlaamse Provincies en wordt gerealiseerd door Logeren in Vlaanderen vzw. Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Limburg) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).

 

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.