Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

De rijke geschiedenis van Mechelen

De Oppas van Iedereen Beroemd past op de kinderen, zo kunnen Tim en Mieke op citytrip naar Mechelen. Ze worden helemaal stil in Kazerne Dossin, genieten van hippe hapjes in De Vleeshalle en verwonderen zich in Museum Hof van Busleyden.

Op de tandem naar Tildonk

Terwijl De Oppas van Iedereen Beroemd zich ontfermt over hun kinderen, trekken John-Paul en Leen naar Vlaams-Brabant. Ze vertrekken vanuit Fietspunt Leuven met de tandem naar Tildonk. Daar bezoeken ze het Belevingscentrum ’14-’18 en genieten van een gebakje bij brasserie Engelenburcht.

Verwondering in Oudenaarde

De Oppas van Iedereen Beroemd brengt een dagje door met de zieke Anaïs. Zo kan mama Marijke samen met een vriendin op ontdekking in de buurt van Oudenaarde. Ze bezoeken het MOU, genieten van een prachtige wandeling in Ename en gaan op de thee in Huis Beaucarne.

Fruit en ander lekkers in Borgloon

Erik en Greet ontdekken dat er dicht bij huis ook heel wat te beleven valt. Een rondleiding in de Stroopfabriek is het startpunt van hun dagje uit. Maar ook lekker eten, natuur, kunst en geschiedenis staat op het programma in Borgloon.

Verrassende natuur in Berlare

Terwijl Tine van Iedereen Beroemd op hun kinderen past, ontdekken Jens en Kim de natuurpracht van Berlare. Ze maken een prachtige natuurwandeling van het Riekend Rustpunt tot aan de Eendekooi, varen op het Donkmeer en sluiten hun dag af met een gezellig diner.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.