Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Katja Retsin kookt met topchef plus

In Hotel Vous Lé Vous steekt Katja Retsin de handen uit de mouwen en gaat ze samen met Giovani aan de slag met streekproducten in de keuken van deze topchef.

Tatyana Beloy proeft High Beer plus

Maak kennis met High Beer in Hotel Priorij Corsendonk en ga terug in het verleden. In dit klooster dat dateert uit de middeleeuwen test Tatyana Beloy alvast voor jou dit Logeren Plus Pakket uit.

Ben proeft de Rupelstreek

Laat je al wandelend of fietsend verbazen door de natuurpracht van de Rupelstreek. Na je inspanning word je net als Ben Roelants beloond met lokale zoetigheden zoals koekjes en gebak.

Ben bakt in vakantiewoning De Borgerij

In vakantiewoning De Borgerij wachten de verse appeltjes en eitjes je op in de keuken. Blijf lekker binnen of trek de natuur in voor een mooie wandeling.

Een creatieve vakantie voor Ben Roelants

In vakantiewoning Hof van Verbeelding geniet Ben Roelants niet alleen van een workshop beeldhouwen maar ook van de prachtige natuur. Zowel creatievelingen als sportievelingen komen er aan hun trekken! Hét logies voor een inspirerend verblijf.

Sluiten

100 X Logeren Plus

Vakantie met een tikkeltje meer? Ben Roelants, Katja Retsin en Tatyana Beloy testen het voor je uit.