Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Barbecueën met Ben Roelants plus

Samen met kameraad Thomas trekt Ben Roelants naar Tongeren. Daar zetten Els en Benny van vakantiewoning Buit&Rijk de 2 mannen aan het werk bij de OFYR-barbecue.

Katja maakt samen met haar kroost ambachtelijk stracciatella-ijs plus

Bij Hazegras krijgt Katja een andere kant van Knokke te zien. Deze vakantiewoning bevindt zich in alle rust tussen de velden. Katja leert er samen met haar kinderen ambachtelijk stracciatella-ijs maken.

Katja Retsin gaat aan de slag bij een pottenbakker plus

Pottenbakker Stefan maakt de gasten van het Main Street Hotel in Ieper wegwijs in het pottenbakken. Katja Retsin en haar man draaiden met dit Logeren Plus pakket alvast hun eerste potje. Het resultaat is verbluffend!

Katja Retsin bezoekt Engelse privétuin plus

Gastheer Dirk van B&B Gezellehof gidst Katja Retsin en haar man doorheen een immens natuurlandschap en zijn Engelse tuin tijdens hun Logeren Plus activiteit. Na het wandelen, laten ze zich heerlijk verwennen.

Ben Roelants gaat kanovaren op de Demer plus

Ben Roelants ontdekt de mooie omgeving van Aarschot in een kano op de Demer. Dit Logeren Plus pakket van B&B De Meren is puur genieten voor alle avonturiers!

Sluiten

130 X Logeren Plus

Vakantie met een tikkeltje meer? Ben Roelants, Katja Retsin en Tatyana Beloy testen het voor je uit.

Logeren Plus