Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Ben Roelants gaat kanovaren op de Demer plus

Ben Roelants ontdekt de mooie omgeving van Aarschot in een kano op de Demer. Dit Logeren Plus pakket van B&B De Meren is puur genieten voor alle avonturiers!

Tatyana Beloy ontdekt het Sportimonium plus

Tatyana Beloy trekt haar sportieve schoenen aan voor de Logeren Plus activiteit van B&B Aquarand in Zemst. Eeuwenoude sporten ontdekken en nadien heerlijk relaxen, dat is puur genieten voor alle sportliefhebbers.

Ben Roelants rijdt rond met oldtimer plus

B&B Albergo Cavalo laat je het Meetjesland ontdekken met een oldtimer of een retrokoets. Ben Roelants zet zich achter het stuur van deze oldtimer. Na de rit geniet hij van een lekkere picknick.

Ben Roelants mountainbiket met Everbike plus

Ben Roelants verkent de Vlaamse Ardennen tijdens een mountainbiketocht met Everbike. Dit Logeren Plus pakket van vakantielogies De Groene Weg is een aanrader voor sportievelingen.

Katja Retsin krijgt stijl- en kleuradvies plus

In het pittoresk landhuis Villa Tartine in Puurs laat Katja Retsin zich heerlijk verwennen. Ze krijgt stijl- en kleuradvies op maat en straalt nog meer dankzij de spray tanning.

Sluiten

130 X Logeren Plus

Vakantie met een tikkeltje meer? Ben Roelants, Katja Retsin en Tatyana Beloy testen het voor je uit.

Logeren Plus