Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Ben hapt en trapt door het Kinroois landschap plus

Ben Roelants en goede vriend Thomas kruipen op de fiets om van het mooie Kinrooi te proeven. Uitbater Jack van vakantiewoning Bij de Zöster zorgt ervoor dat ze geen enkel hapje uit de streek missen. Na deze culinaire en sportieve Logeren Plus activiteit, ontspannen de 2 heren in een zalige sauna.

Barbecueën met Ben Roelants plus

Samen met kameraad Thomas trekt Ben Roelants naar Tongeren. Daar zetten Els en Benny van vakantiewoning Buit&Rijk de 2 mannen aan het werk bij de OFYR-barbecue.

Sneukelen met Katja Retsin plus

Bij een sneukeltocht fiets je meestal van de ene lekkere plaats naar de andere. Maar bij B&B Meirlaenhof houden ze gewoon een sneukeltocht in hun eigen prachtige tuin. Gastvrouw Godelieve zorgt voor heerlijke streekgebonden hapjes!

Katja maakt samen met haar kroost ambachtelijk stracciatella-ijs plus

Bij Hazegras krijgt Katja een andere kant van Knokke te zien. Deze vakantiewoning bevindt zich in alle rust tussen de velden. Katja leert er samen met haar kinderen ambachtelijk stracciatella-ijs maken.

Katja Retsin gaat aan de slag bij een pottenbakker plus

Pottenbakker Stefan maakt de gasten van het Main Street Hotel in Ieper wegwijs in het pottenbakken. Katja Retsin en haar man draaiden met dit Logeren Plus pakket alvast hun eerste potje. Het resultaat is verbluffend!

Sluiten

Vacature

Word jij de nieuwe reporter Vlaanderen Vakantieland?

Solliciteer nu!