LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Barbecueën met Ben Roelants plus

Samen met kameraad Thomas trekt Ben Roelants naar Tongeren. Daar zetten Els en Benny van vakantiewoning Buit&Rijk de 2 mannen aan het werk bij de OFYR-barbecue.

Sneukelen met Katja Retsin plus

Bij een sneukeltocht fiets je meestal van de ene lekkere plaats naar de andere. Maar bij B&B Meirlaenhof houden ze gewoon een sneukeltocht in hun eigen prachtige tuin. Gastvrouw Godelieve zorgt voor heerlijke streekgebonden hapjes!

Katja maakt samen met haar kroost ambachtelijk stracciatella-ijs plus

Bij Hazegras krijgt Katja een andere kant van Knokke te zien. Deze vakantiewoning bevindt zich in alle rust tussen de velden. Katja leert er samen met haar kinderen ambachtelijk stracciatella-ijs maken.

Katja Retsin gaat aan de slag bij een pottenbakker plus

Pottenbakker Stefan maakt de gasten van het Main Street Hotel in Ieper wegwijs in het pottenbakken. Katja Retsin en haar man draaiden met dit Logeren Plus pakket alvast hun eerste potje. Het resultaat is verbluffend!

Katja Retsin bezoekt Engelse privétuin plus

Gastheer Dirk van B&B Gezellehof gidst Katja Retsin en haar man doorheen een immens natuurlandschap en zijn Engelse tuin tijdens hun Logeren Plus activiteit. Na het wandelen, laten ze zich heerlijk verwennen.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans