Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
3 goede redenen om Lommel te ontdekken
Reportage 3 goede redenen om Lommel te ontdekken

Ken jij de pracht van Lommel al? Midden in een groene omgeving kan je genieten van een fietstocht door de kruinen van bomen of op picknicktocht met een ezel.

Deze regio is geweldig om met kinderen naartoe te gaan, te fietsen of van het goede leven te genieten en om prachtige natuurgebieden te ontdekken.

Tips voor trips in de omgeving:

  • Fietsen door de Bomen? Klinkt gek maar het kan. In het midden van Bosland, vind je een iconische fietsbrug. Op deze brug geraak je veilig in hogere sferen. Letterlijk, want je fietst via een dubbele cirkel tot op 10 meter hoogte tussen de bomen. Je ziet, voelt en ruikt de natuurpracht.
  • Het natuurgebied Sahara in Lommel doet zijn naam alle eer aan. Deze grote zandvlakte lijkt op een minitiatuurwoestijn. Maar er zijn ook helderblauwe meertjes, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. Beklim de splinternieuwe uitkijktoren en geniet van het uitzicht! Met de 144 trappen geraak je tot wel 30 meter hoog. Mensen die minder goed te been zijn of niet houden van hoogtes kunnen het onderste platform van de toren bereiken via een hellend vlak.
  • Wandel langs verkeersluwe wegen op het tempo van een ezeltje bij ’t Ezelbrugske. Van wandelen krijg je honger! Je kan een picknickmand bestellen voor onderweg of van een ambachtelijk ijsje genieten bij terugkomst.

Activiteiten in overvloed, dus waarom zou je niet een weekendje of midweek in de buurt blijven logeren?

Dat kan bijvoorbeeld in Vakantiewoning Fossee.  Deze 5 sterren (!) vakantiewoning voor 10 personen heeft werkelijk alles: een modern en strak ingericht interieur, een uniek uitzicht over graslanden, een mooie lichtinval, een uitgeruste open keuken om gezellig te aperitieven en samen te koken…

Lommel

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans