Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Ben Roelants laat zich verwennen in de gezellige vakantiewoning De Swaenhoeck

Een fietstocht naar de kust of op ontdekking in Brugge? Dan is vakantiewoning De Swaenhoeck het ideale logies. Ben Roelants voelt zich hier helemaal thuis dankzij de warme ontvangst én de heerlijke pannenkoeken van Charlotte en Sébastien.

Ben Roelants beleeft de geschiedenis van Poperinge

Gastvrouw Ann verwelkomt Ben in de Westhoek. Haar B&B de Rentmeesterhoeve, een authentieke kasteelhoeve, ademt historische gezelligheid.

B&B PassaDia verwelkomt Ben Roelants in de Leiestreek

Deze keer is het de beurt aan Veroniek van PassaDia om Ben Roelants te ontvangen. Ben ontdekte een karaktervolle B&B gelegen in Zwevegem. Neem snel een kijkje!

De gastvrije Regine en Firmin ontvingen Ben Roelants in De Brokantie

Een opmerkelijk verhaal is dat van vakantiewoning De Brokantie. Dit houten huisje stond namelijk vijf jaar geleden nog in de Vlaamse Ardennen! Ontdek samen met Ben Roelants dit charmante logies.

Ben Roelants bezocht B&B De Hubertahoeve

Ben Roelants bezocht de gezellige B&B De Hubertahoeve in de Voerstreek. Hij werd er warm ontvangen door Chris en Bea, twee trotse ambassadeurs van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Bekijk het filmpje hier.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.