Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

B&B De Keyartmolen met paardenhotel geeft Ben Roelants een warm ontvangst

Ben Roelants brengt een bezoekje aan B&B De Keyartmolen en ontmoet de sympathieke Wim en Sonja. Bekijk hier het resultaat!

Ben Roelants maakt kennis met Botel Ophoven

Eén van de meest opvallende logies is Botel Ophoven. Ben Roelants mocht op bezoek bij Katy en Leo, die acht jaar geleden een verlaten vrachtschip omtoverden tot een heus botel met 12 gasthutten. Neem hier een kijkje!

Ben Roelants herontdekt het plattelandsleven in B&B Kasteelhoeve De Tornaco

Ben Roelants ging voor ons de rust opzoeken in het heuvelachtige Haspengouw. Hij kwam terecht bij Ronny en Ivo die de authentieke B&B kasteelhoeve ‘De Tornaco’ uitbaten. Bekijk hier het resultaat van de reportage!

B&B 't Heerenhuys Ursel ontvangt Ben Roelants.

Eén van de trotse ambassadeurs van Logeren in Vlaanderen Vakantieland is Jacques van B&B 't Heerenhuys in Ursel. Ontdek hier de reportage van het verblijf van Ben Roelants in deze bijzondere B&B.

Ben Roelants op bezoek in Charmehotel 't Kruishof/LuXus

Luc en Caroline heten je van harte welkom in Charmehotel 't Kruishof/LuXus! Ben Roelants ging op bezoek en kon proeven van de gastvrijheid, heerlijke streekproducten en prachtige omgeving. Ontdek de reportage!

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans