Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Genieten van de rust in Diksmuide

Wat valt er nog te ontdekken in je eigen streek? Inge en Emely nemen de proef op de som in Diksmuide. Ze gaan vogels spotten in een uniek natuurgebied, genieten van culinaire hoogstandjes en dompelen zich onder in de fascinerende geschiedenis van het lokale bier.

Luxueus weekendje in de Kempen

Heb je de laatste aflevering van Iedereen Beroemd gezien? Dan droom je nu ongetwijfeld van een weekendje weg met z’n tweetjes. Logeer in een gerenoveerde hoeve, proef van unieke streekbieren, bezoek de boerderij van het rode goud en draai zelf een ambachtelijk potje. Lille en Herentals heten je van harte welkom.

Weekendje in het bruisende Brugge

Iedereen Beroemd en Vlaanderen Vakantieland doen elke week een welverdiende daguitstap cadeau. Deze week ging alleenstaande papa Amer samen met zijn onthaalouders Rik en Brigitte een dagje citytrippen in Brugge. Ze genoten met volle teugen van de historische en wereldberoemde binnenstad. Met onze tips wordt jouw weekendje in Brugge onvergetelijk.

Een dagje Tienen, da's pas verwennerij

Droom jij ook stiekem van een heerlijk, relaxed weekendje zonder kinderen? Vlaanderen Vakantieland en Iedereen Beroemd maken het waar! Elke week leggen ze een deugddoende uitstap vast en trakteren ze de kijkers op een heleboel tips. Deze keer is het de beurt aan het centrum van Tienen en zijn groene omgeving.

Over het water naar het Waasland

Een dagje verwennerij terwijl er iemand op je kinderen past? Zalig! Samen met Iedereen Beroemd legt Vlaanderen Vakantieland ouders in de watten die dat verdienen. Terwijl Oppas Tine in Iedereen Beroemd de kinderen entertaint, trakteren wij de ouders op een verrassende trip in Vlaanderen.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans