Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Verrassend en veelzijdig Diest

Dankzij De Oppas van Iedereen Beroemd kan Jeanine er een dagje tussenuit. Samen met zoon Maarten en Vlaanderen Vakantieland trekt ze op ontdekkingstocht naar Diest. Ze bedwingt er de plaatselijke heuvels met de elektrische fiets, geniet van een heerlijke lunch op een verwarmd terras en ontdekt er de verfijnde, lokale bieren.

Citytrip naar Hasselt, het hart van Limburg

Samen met Leen en haar mama Monique trokken we een dag richting hartje Limburg. Richting Hasselt, Jeneverstad. Ze werden er rondgeleid door een local, gingen lekker ontbijten en proefden jenever mét chocolade. Hasselt heeft voor deze twee opgewekte dames geen geheimen meer. Ook zin om deze prachtige stad beter te leren kennen? Plan jouw citytrip met deze insidertips.

Waar werd Europa ontvoerd?

In het Vlaamse-Brabantse Vollezele, deelgemeente van Galmaarden, vind je Hof ter Haegen. Deze B&B beschikt over 5 tweepersoons- en familiekamers. De voormalige schuur werd verbouwd tot een meetingroom voor allerlei groepsactiviteiten: communiefeesten, vergaderingen, … .

Waar gaan rocksterren op vakantie?

In Werchter natuurlijk! En ja, daar valt meer te beleven dan alleen een muziekfestival.

Waar kan je op het water staan?

In Mol! Want daar kan je suppen, de nieuwste watersport, uitoefenen!

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans