LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Ben proeft de Rupelstreek

Laat je al wandelend of fietsend verbazen door de natuurpracht van de Rupelstreek. Na je inspanning word je net als Ben Roelants beloond met lokale zoetigheden zoals koekjes en gebak.

Ben bakt in vakantiewoning De Borgerij

In vakantiewoning De Borgerij wachten de verse appeltjes en eitjes je op in de keuken. Blijf lekker binnen of trek de natuur in voor een mooie wandeling.

Een creatieve vakantie voor Ben Roelants

In vakantiewoning Hof van Verbeelding geniet Ben Roelants niet alleen van een workshop beeldhouwen maar ook van de prachtige natuur. Zowel creatievelingen als sportievelingen komen er aan hun trekken! Hét logies voor een inspirerend verblijf.

Ben Roelants relaxt in Ronse

In vakantiewoning Adelaide te Ronse kom je luxueus tot rust. Geniet er niet alleen van de ontspannende wellnessfaciliteiten maar proef er ook de heerlijke streekproducten die de Vlaamse Ardennen te bieden heeft.

Ben Roelants relaxt in de unieke ARCK B&B

Ben Roelants geniet van een weekendje weg in ARCK B&B, het modern logies van architectenkoppel Nele en Bas. Zij legden hun passie voor architectuur en design in de inrichting van hun kamers.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans