Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Maak kennis met de kleinste rockband van Limburg

Haspengouw ligt in het zuiden van Limburg en is vooral gekend omwille van het fruit. Daarnaast vind je er ook enkele eigenaardigheden, die vooral de kleinsten zullen verbazen, zoals de langste glijbaan van Limburg en de kleinste rockband van het land.

3 goede redenen om Lommel te ontdekken

Ken jij de pracht van Lommel al? Midden in een groene omgeving kan je genieten van een fietstocht door de kruinen van bomen of op picknicktocht met een ezel.

Waar raakt de lucht het water?

In Hingene, aan de oevers van de Schelde, geniet je van een eindeloos uitzicht. Je kan er ook wegdromen in het prachtige kasteel d’Ursel of de rust opzoeken van het stiltegebied.

Maak er een potje van!

In de Westhoek, midden tussen de zee en Poperingen, vind je de rust van de mooie natuur, verrassende bezienswaardigheden en hoeves met artisanale lekkernijen. De vele wandel- en fietsroutes verbinden al dat moois.

Waar kan je overstromen?

Hamme ligt aan de monding van de Durme en de Beneden-Schelde. Het landschap is er gemakkelijk vlak om te fietsen en mysterieus mooi. Deze regio is rijk aan natuur en water. Je kent ze misschien wel van de televisiereeks ‘Stille Waters’.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans