Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Katja Retsin bezoekt Engelse privétuin plus

Gastheer Dirk van B&B Gezellehof gidst Katja Retsin en haar man doorheen een immens natuurlandschap en zijn Engelse tuin tijdens hun Logeren Plus activiteit. Na het wandelen, laten ze zich heerlijk verwennen.

Ben Roelants gaat kanovaren op de Demer plus

Ben Roelants ontdekt de mooie omgeving van Aarschot in een kano op de Demer. Dit Logeren Plus pakket van B&B De Meren is puur genieten voor alle avonturiers!

Ben Roelants bij de bijen plus

Bij B&B Hof ter Cauwe in Bocholt voelt Ben Roelants zich een echte imker met het Logeren Plus pakket: alles uit en rond de bijenkast.

Tatyana Beloy ontdekt het Sportimonium plus

Tatyana Beloy trekt haar sportieve schoenen aan voor de Logeren Plus activiteit van B&B Aquarand in Zemst. Eeuwenoude sporten ontdekken en nadien heerlijk relaxen, dat is puur genieten voor alle sportliefhebbers.

Tatyana Beloy komt tot rust in een privéwellness plus

In de privéwellness van B&B Herenhuis in Izegem test Tatyana de Finse sauna, de kleurentherapie en het verwarmd binnenzwembad uit. Zo ontspannen was ze nog nooit!

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans