Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Reportages

Ontdek leuke logies, avontuurlijke uitstappen en heerlijke streekproducten in Vlaanderen Vakantieland via onze boeiende reportages.

Ben Roelants rijdt rond met oldtimer plus

B&B Albergo Cavalo laat je het Meetjesland ontdekken met een oldtimer of een retrokoets. Ben Roelants zet zich achter het stuur van deze oldtimer. Na de rit geniet hij van een lekkere picknick.

Ben Roelants mountainbiket met Everbike plus

Ben Roelants verkent de Vlaamse Ardennen tijdens een mountainbiketocht met Everbike. Dit Logeren Plus pakket van vakantielogies De Groene Weg is een aanrader voor sportievelingen.

Katja Retsin krijgt stijl- en kleuradvies plus

In het pittoresk landhuis Villa Tartine in Puurs laat Katja Retsin zich heerlijk verwennen. Ze krijgt stijl- en kleuradvies op maat en straalt nog meer dankzij de spray tanning.

Katja Retsin kookt met topchef plus

In Hotel Vous Lé Vous steekt Katja Retsin de handen uit de mouwen en gaat ze samen met Giovani aan de slag met streekproducten in de keuken van deze topchef.

Tatyana Beloy proeft High Beer plus

Maak kennis met High Beer in Hotel Priorij Corsendonk en ga terug in het verleden. In dit klooster dat dateert uit de middeleeuwen test Tatyana Beloy alvast voor jou dit Logeren Plus Pakket uit.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans