LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Ben Roelants relaxt in de unieke ARCK B&B
Reportage Ben Roelants relaxt in de unieke ARCK B&B

In 2013 kochten Nele en Bas Kaaistraat 23 in Tielrode om er een B&B van te maken. ARCK B&B is een unieke plek waar zij hun passie voor architectuur en design met de gasten delen. Het inspirerende interieur, met veel ruimte voor licht en lucht, is een unieke mix van vintage en hedendaags design. De drie kamers hebben een eigen verhaal en sfeer. Je ontspant in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte en snuistert rond in de architectuurbibliotheek.

Ook avonturiers zijn welkom bij de creatieve Nele en Bas. Zij kunnen een Volkswagen California huren, een camper waarmee je wegvlucht van de dagelijkse sleur. De wagen telt 2x2 slaapplaatsen en heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie in volle natuur. Daarnaast kunnen gasten ook genieten van de Weltevree experience. Weltevree is een Nederlands label met outdoor en indoor producten die je dichter bij de basis brengen, comfort bieden en prikkelen om op onderzoek uit te gaan. De experience start in de warme Dutchtub en eindigt met een heerlijk avondmaal.

Meer logies uit ons aanbod? Klik hier voor een overzicht.

TIPS UIT DE STREEK

1. Fiets langs de Durme en de Schelde
Je baant je een weg tussen groene oevers, slikken en schorren langs de pittoreske Stille Watersdorpen. Neem de veerboot, ontmoet de veerman, geniet van het uitzicht en eet paling in één van de vele eethuizen aan het water. ARCK is gelegen aan fietsknooppunt 76. 

Meer info: Plan je fietsroute alvast online

2. Art deco wandeling te Sint-Niklaas
Geniet van een inspirerende wandeling doorheen Sint-Niklaas langs de 17de eeuwse architectuurparels. Omdat Sint-Niklaas zoveel meer is dan de grootste markt, loont het erg de moeite om deze route te volgen en de stad écht te leren kennen.

Meer info: Toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45, 9100 Sint-Niklaas

Contact:
Tel: +32 3 778 35 00
E-mail: toerisme@sint-niklaas.be

3. Verbeke Foundation
Verbeke Foundation is een privé kunstinitiatief waar cultuur, natuur en ecologie samenkomen. Je ontdekt er een indrukwekkende verzameling moderne en hedendaagse kunst.  In 20.000 m2 overdekte industriële loodsen en serres, op een natuurterrein van 12 hectare, worden jaarlijks verschillende hedendaagse kunsttentoonstellingen georganiseerd.

Locatie:
Westakker z/n,  
9190 Kemzeke (Stekene)

Prijs:
€ 12

Contact:
Tel: +32 3 789 22 07
E-mail: info@verbekefoundation.com

Meer info:
www.verbekefoundation.com

Meer logies in het Waasland

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans