LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Een creatieve vakantie voor Ben Roelants
Reportage Een creatieve vakantie voor Ben Roelants

In Hof van Verbeelding logeer je midden in én met de natuur. De twee vakantiewoningen, gelegen in een landelijke boerderij uit de 18de eeuw, liggen aan de rand van Kessel. De woningen zijn omgeven door een grote tuin. Er is een kampvuurplek en een pizza-oven, waar de gasten zelf pizza’s kunnen maken en bakken.

Hof van Verbeelding ligt in de Kempen, vlakbij Lier en Antwerpen. Met fiets- en wandelroutes verken je het unieke rivierenlandschap tussen de Grote en Kleine Nete. Of je neemt deel aan één van de kunstzinnige en andere buitenactiviteiten in de beeldentuin (zie agenda op de website).

Een verblijf boeken bij vakantiewoning Hof van Verbeelding? Klik hier voor meer informatie en prijzen.

TIPS UIT DE STREEK
1. Fort van Kessel
Het Fort van Kessel maakte deel uit van de buitenste verdedigingsgordel van de stad Antwerpen tegen mogelijke vijanden. In het domein kun je mooie wandelingen maken tot aan de Kesselse Heide.

Meer info: www.fortvankessel.be/index.html

2. Kempens Diamantcentrum
In het Kempens Diamantcentrum ontdek je het verhaal van de diamantbewerking in de Kempen. De verschillende gereedschappen en gebruikte technieken om diamant te slijpen worden kleurrijk geïllustreerd. Je kan ook luisteren naar de verhalen van de slijpers zelf.

Locatie:
Spoorweglei 42
2560 Nijlen

Contact:
Tel: +32 3 481 81 48
E-mail: info@briljantekempen.be

Meer info: www.briljantekempen.be

3. Herdershof
Het Herdershof is een jong groenteteeltbedrijf. Op een stuk grond in Bevel worden een 50-tal verschillende groenten op biologische wijze geteeld. De groenten worden verkocht in de vorm van wekelijkse, seizoensgebonden groentepakketten.

Locatie:
Herdersstraat 31
2560 Nijlen

Meer info: www.herdershof.com/

Meer logies in de Kempen

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans