Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Maak kennis met de kleinste rockband van Limburg
Reportage Maak kennis met de kleinste rockband van Limburg

Haspengouw ligt in het zuiden van Limburg en is vooral gekend omwille van het fruit. In het voorjaar zijn het de bloesems die wandelaars naar de regio lokken. In de zomer en het najaar is het dan weer smullen van het fruit. Daarnaast vind je er ook enkele eigenaardigheden, die vooral de kleinsten zullen verbazen, zoals de langste glijbaan van Limburg en de kleinste rockband van het land.

B&B ’t Maanhof ligt tussen de boomgaarden in het Haspengouwse landschap. Deze B&B met een familiaal karakter beschikt over 12 gastenkamers en 2 vakantiewoningen. Het is de plaats bij uitstek voor gezinnen, families en vriendengroepen.

Tips voor trips in de omgeving:

  • Volg de volledige weg die een lekker stuk Loons fruit aflegt: van ontluikend vruchtje aan de boom, tot de verwerking ervan in heerlijke streekproducten in het fruitbelevingscentrum in Borgloon.
  • Proef van heerlijke streekgerechten in De Bottelarij of maak kennis met de kleinste rockband van Limburg. De bandleden zijn kleine Welwezens, die enkel gezien worden door wie in hen gelooft.
  • Ontdek de langste glijbaan van Limburg tijdens de leuke doe-opdrachtjes van de Speelvogelqueeste.
Borlo

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans