Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Met de vespa door Mol
Reportage Met de vespa door Mol

Chiara en Wim willen graag de streek rond Mol ontdekken. Met de Vespa cruisen ze moeiteloos van het ene mooie plekje naar het andere. Ze bewonderen de natuur, leren meer over de magie van het plaatselijke witte zand en laten zich culinair verwennen.

Ontdek in de buurt

1. Vespatocht langs natuur en water
Een van de leukste en beste manieren om de pareltjes in de omgeving van Mol te ontdekken is per Vespa. Visit Mol heeft een paar routes uitgestippeld die je langs de lokale hotspots leiden. De 15 Kapellekens liggen verstopt in een mooi stukje groen. Even verder opent het landschap zich en wordt het een waterparadijs. De Kanaalplas is zeker het bezoeken waard en kent een interessante geschiedenis. De moderne jachthaven Port Aventura is ook zonder boot het bezoeken waard. Je kan er immers ook terecht voor een heerlijke maaltijd of een drankje met uitzicht op het water. Na al dat moois, wil je helemaal niet weg uit de streek. Hotel/restaurant Hippocampus is dan de ideale plek om je verblijf te verlengen.

2. Fiets- en waterplezier
Druk enkele uren op de pauzeknop en ontdek hoe heerlijk fietsen het is in De Kempen. De fietsroute Rondom de Abdij staat garant voor 56km genieten. Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer heeft heel wat te bieden voor jong en oud. Of je nu even wil relaxen of net heel actief wil zijn, het kan er allemaal. Aan boord van de Zander vaar je langs de pittoreske Kempische kanalen en sluizen terwijl je geniet van een lekker etentje.

Mol

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.