Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en Logeren in Vlaanderen Vakantieland gaan hand in hand

De logiesuitbatingen op deze website zijn vergund, erkend of aangemeld bij Toerisme Vlaanderen en voldoen aan de normen op vlak van comfort, hygiëne en brandveiligheid van het Vlaamse Logiesdecreet of het decreet Toerisme voor Allen (voor erkende Toerisme voor Allen – uitbatingen). Een herkenningsteken aan de ingang van de uitbating geeft aan dat het om een vergund of erkend logies gaat. Op de website worden erkende en vergunde logies aangeduid met het kwaliteitsmerk: ERKEND.

Bij een grote groep logies op deze website staan sterren als comfortclassificatie.  Zo kan je op een objectieve manier de kwaliteit van de logiesuitbating van je keuze checken. De sterren hebben betrekking op de logiesclassificatie van het Vlaamse Logiesdecreet en worden toegekend door Toerisme Vlaanderen. B&B's uit de Kunststeden hebben soms een aparte comfortaanduiding "basis - comfort - luxe". Logies zonder sterren zijn sowieso ook vergund, erkend of aangemeld bij Toerisme Vlaanderen en voldoen aan minstens de basiscomfortnormen.

Heb je goede (of misschien net iets minder goede) ervaringen met een logiesuitbating? Laat het ons weten via het contactformulier
Je kan steeds een review schrijven bij de fiche van de logiesuitbating in kwestie. 

De grootste zorg werd besteed aan nauwkeurigheid en actualiteit van de op deze website gepubliceerde gegevens, maar er kunnen altijd foutjes in geslopen zijn.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.