Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Naar het buitenland in Vlaanderen

De grenzen zijn terug geopend maar je moet ze helemaal niet over om een stukje buitenland te ervaren. We zetten een paar logies voor je op een rij waar je meteen het gevoel hebt dat je ver van huis bent.

Ontspannende familievakantie in eigen kot

Logeren in Vlaanderen medewerker Bert probeert met zijn gezin een aantal alternatieve vakantiemogelijkheden uit in Coronatijd. Het gezin kiest voor een rustige maar afwisselend dagje uit in eigen huis en buurt. Op het programma staan onder andere een uitgebreid ontbijt, een avontuurlijke wandeling, een wellnessbehandeling en een kampvuur. Misschien doe je zelf wel leuke ideetjes op voor een dagje uit/thuis.

10 logies waar je kan smullen van streekproducten

Vlaanderen is de bestemming bij uitstek om ook met je smaakpapillen op ontdekking te gaan. Elke streek is anders en dat is ook zo op culinair vlak. Streekproducten zijn immers hipper dan ooit. Laat je verrassen door eeuwenoude recepten en moderne lokale lekkernijen!

5 redenen voor een boerderijvakantie

Droom je van groen en authenticiteit? Ben je benieuwd naar het leven op de boerderij? Fan van tv-programma’s zoals ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘Boerenjaar’? Dan is een boerderijvakantie wel iets voor jou. Wij sommen de 5 tofste redenen voor een boerderijvakantie voor je op.

Culinair logeren

Bijzonder lekker eten en overnachten in een mooi kader. Blijf lekker lang tafelen met een aangepast drankje en beland veilig onder de wol.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.