Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

4 leuke gezinsvakanties waar je je in 1, 2, 3 thuis voelt

Een weekendje, een midweek of een volledige week, hoelang ga jij op vakantie? Onze logiesexperts verzamelden gezinslogies die je ongetwijfeld een brede glimlach bezorgen! Er is ontspannings- en ravotruimte op overschot. Ongeremd spelen in het groen voor je kinderen. Of rustig wandelen aan het water voor jou.

3 hoeve- of boerderijactiviteiten waarover je op het volgende familiefeest nóg opschept

Onze logiesexperts trokken eropuit (via de varkensstallen, langs de weides tot op de hooizolder) en selecteerden voor jou 3 speciale hoevelogies.

Avontuurlijke nachten in de Kempen

Van op avontuur gaan, word je moe. En avonturen vallen er volop te beleven in de Kempen. Een geluk dus dat er ook zalige logeeradresjes zijn waar je helemaal tot rust komt, klaar voor alweer het volgende avontuur.

Heerlijke nachten tussen de bloesems

Met de fiets de Hagelandse bloesemstreek verkennen? Een fruitbeeldig idee! Tussen de kunstfietsroutes door kan je heerlijk slapen. ’s Ochtends word je gewekt met de heerlijke geur van miljoenen bloesems.

Op pad met de fiets

Een fietsvakantie zonder zorgen? In ons aanbod vind je logies die gratis fietsen aanbieden, je bagage willen nabrengen of extra zorg dragen voor jouw elektrische fiets.

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd