Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

4 leuke gezinsvakanties waar je je in 1, 2, 3 thuis voelt

Een weekendje, een midweek of een volledige week, hoelang ga jij op vakantie? Onze logiesexperts verzamelden gezinslogies die je ongetwijfeld een brede glimlach bezorgen! Er is ontspannings- en ravotruimte op overschot. Ongeremd spelen in het groen voor je kinderen. Of rustig wandelen aan het water voor jou.

3 hoeve- of boerderijactiviteiten waarover je op het volgende familiefeest nóg opschept

Onze logiesexperts trokken eropuit (via de varkensstallen, langs de weides tot op de hooizolder) en selecteerden voor jou 3 speciale hoevelogies.

Heerlijke nachten tussen de bloesems

Met de fiets de Hagelandse bloesemstreek verkennen? Een fruitbeeldig idee! Tussen de kunstfietsroutes door kan je heerlijk slapen. ’s Ochtends word je gewekt met de heerlijke geur van miljoenen bloesems.

Op pad met de fiets

Een fietsvakantie zonder zorgen? In ons aanbod vind je logies die gratis fietsen aanbieden, je bagage willen nabrengen of extra zorg dragen voor jouw elektrische fiets.

Rustgevend wandelen

De lente komt er bijna aan! Ideaal dus voor een wandelvakantie in één van onze mooie Vlaamse regio's. Veel logies liggen vlakbij een natuurgebied en bieden ook de mogelijkheid om een lekkere lunch klaar te maken voor onderweg. Ben je een dierenliefhebber? Jouw viervoeter is op vele plaatsen ook welkom om mee te genieten van een gastvrij verblijf en een leuke wandeling.

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd