LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Wie is Madame Charelle?

Het antwoord op die vraag vind je in het ambachtelijk wijnbedrijf Pomme Charelle in Maldegem.

Een rustgevend uitje naar Hasselt

Als de schakeringen van de herfst zich mengen met de bonte kleuren van duizenden chrysanten, ontvouwt zich een prachtig schouwspel in de Japanse Tuin in Hasselt. Het jaarlijkse chrysantenfestival Kikumatsuri is het hoogtepunt van dit oosterse rust- en geluksplekje.

Kunst aan de Kust in Nieuwpoort

In Nieuwpoort verrijzen stoere ruitersoldaten uit de zee op, dansen de masten van wel tweeduizend jachten in de wind en is Jan Fabre op zoek naar Utopia vanop zijn gouden schildpad. Ontdek een kuststad die ook een bijzondere kunststad is.

De mooiste kerstmarkt staat in Leuven

Als de lichtjes aan de ramen van het stadhuis branden, is het zover: Wintertijd in Leuven! Van 5 december 2019 tot 5 januari 2020 duffelt de stad zich samen met jou onder een gezellig winterdeken. De gekende kerstmarkt, een wintertuin op de grote Markt, concerten en foodtrucks, wandelingen en een sfeervol lichtparcours, het is er allemaal. Geen Duits kerstdorp kan daaraan tippen.

Fietsen en wandelen langs het water

De traag stromende Schelde, de slikken en schorren vol kwetterende watervogels, de kreken en elzenbossen. Water tekent de Polders van Kruibeke in een prachtig fiets- en wandelparadijs. Vergeet de Wadden maar, het mooiste waterlandschap vind je in het Waasland.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans