Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
4 logeeradresjes in Bourgondisch Mechelen
Special 4 logeeradresjes in Bourgondisch Mechelen

Pal in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen, ligt Mechelen. Je flaneert er van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Vanuit alle hoeken torent de Sint-Romboutstoren boven de stad uit. In het museum Hof van Busleyden ontdek je het rijke Bourgondische verleden en heden van de stad. Laat je verleiden door zoveel stedelijke charme en gezelligheid.

Logeren in oude fabriekspanden

Op de Vismarkt, het meest gezellige pleintje van de Mechelse binnenstad, ligt Mercure Vé. Dit 4 sterren designhotel werd ondergebracht in twee oude fabriekspanden: een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Na je ontdekkingstocht kom je tot rust in de prachtige wellness met zwembad, jacuzzi, hammam en sauna.

Logeren in oude fabriekspanden

Overnachten in de groene rand van Mechelen

Op een steenworp van het centrum van Mechelen ligt Insi2. Deze B&B telt 2 ruime, luxueuze kamers met een mooi uitzicht op het Vrijbroekpark. Het Vrijbroekpark is dé thuisbasis voor sportievelingen. Nadien neem je een frisse duik in de zwemvijver van de B&B.  

Overnachten in de groene rand van Mechelen

Stijlvol verblijven in luxe B&B

Een luxe B&B mét privéspa, een rustgevende tuin, een eigen bos én een boomgaard? Dat is Bed, Zen & Breakfast Lithium in Muizen! Deze B&B beschikt over 4 luxesuites. Elke kamer heeft zijn eigen design, ruim terras én unieke kunst. Je komt helemaal tot rust in de privéspa met zwembad, sauna, hammam, jacuzzi en forest hot-tub.

Stijlvol verblijven in luxe B&B

Gastronomisch genieten in de Dijlevallei

In de bosrijke omgeving van Bonheiden vind je In den Bonten Os. Dit 4 sterrenhotel heeft 24 comfortabele, luxekamers. In het bijhorende restaurant geniet je van fijne gerechten op basis van de Frans-Belgische keuken. In de mooie tuin met terras kom je helemaal tot rust.

Gastronomisch genieten in de Dijlevallei
Op zoek naar meer logeeradresjes in Mechelen?
Ontdek hier alle logies in de buurt van Mechelen!
Gerelateerde logeertips

Een weekend in de Limburgse natuur

In het noorden van de Limburgse Kempen vind je een afwisselend landschap met landduinen, beekvalleien, dennenbossen en kanalen. Vlakke paden nodigen uit om te fietsen en te wandelen. De zandgrond is dan weer ideaal voor ruiters en paarden. Het perfecte decor om te genieten van de Limburgse natuur.

Ontdek 4 logies in eigenwijs Kortrijk

Play Kortrijk, dat is een eigenwijs stadsparcours met veertig kunstinstallaties om mee te spelen. Veertig? Daar trek je maar beter wat tijd voor uit. Meteen een goede reden voor een weekendje weg naar Kortrijk!

5 keer comfortabel overnachten in Tienen

Tienen, de bruisende en o zo gezellige stad! In Iedereen Beroemd zag je hoe Ilse en Eveline er van een dagje uit genoten. Ontdek hier 5 comfortabele logies om je verblijf in deze stad zo aangenaam mogelijk te maken.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans