Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
4 x overnachten in de buurt van Berlare
Special 4 x overnachten in de buurt van Berlare

Dankzij De Oppas genieten Kim en Jens van een dagje Berlare. Wil je ook deze streek verkennen? Deze 4 gastvrije logeeradresjes verwelkomen je graag.

Logeren tussen Antwerpen en Gent

Het Biznis Hotel in Lokeren is het ideale startpunt om het Waasland te verkennen. Het hotel is omringd door een prachtige tuin en grenst aan het natuurreservaat Molsbroek. Na jouw ontdekkingstocht rust je uit in een van de 35 ruime kamers en geniet je van uitgebreid diner in het restaurant.

Logeren tussen Antwerpen en Gent

Overnacht in een oud zeemanshuis

Aan de rand van Lokeren vind je het Huis van de kapitein. Deze 4 sterren B&B (met 1 kamer voor 5 personen) is ondergebracht in een villa, gebouwd in 1928 in typische Engelse cottagestijl. Relaxen doe je in het overdekte verwarmde zwembad of in de grote tuin.

Overnacht in een oud zeemanshuis

Slapen tussen de rozen

Logeren op een rozenkwekerij? Dat kan bij La Vie en Roses in Moorsel. Je overnacht er in één van de 5 sfeervolle kamers waar groen, rust en stilte centraal staan. Breng een bezoekje aan de rozentuin én het ruime rozenveld met exclusieve rozensoorten.

Slapen tussen de rozen

Authentieke vakantiewoning in groene omgeving

In Wieze vind je De Bloemistery. Deze vakantiewoning voor 11 personen is ondergebracht in een authentieke bloemistenwoning. Op de grote speelzolder halen kinderen hun hart op. Of ze ravotten in de tuin. De unieke, overdekte vuurplaats staat garant voor een gezellige avond barbecueën met familie en vrienden!

Authentieke vakantiewoning in groene omgeving
Op zoek naar nog meer gastvrije logies?
Klik hier voor meer logeeradresjes!
Gerelateerde logeertips

Erop uit met je gezin in de Westhoek

Kinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd! Bekijk hier onze tips voor een leuke vakantie met je gezin.

Genieten in groep

Trek je eropuit met de hele familie of met een groep vrienden? Of ga je op teambuilding met je collega’s? In ons aanbod vind je altijd wel een logies dat bij jouw gezelschap past.

Waasland: dé plek om te relaxen en genieten

Gezien in Iedereen Beroemd hoe Jerry en Toon een dagje genieten van elkaar én het waanzinnige Waasland? Doe zoals hen en go with the flow op én naast de Schelde in deze eigenzinnige streek tussen Antwerpen, Gent en Zweeuws-Vlaanderen. Na jouw ontdekkingstocht kom je helemaal tot rust bij één van deze 4 gastvrije logies.