LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
4 x overnachten in Tildonk en omgeving
Special 4 x overnachten in Tildonk en omgeving

Dankzij Iedereen Beroemd genieten John-Paul en Leen van een vrije dag. Met de tandem trekken ze van Leuven naar Tildonk. Deze gastvrije logeeradresjes ontvangen je alvast met open armen tijdens jouw verblijf.

Hoeve met nostalgische sfeer

In Haacht vind je De Wanneshoeve. Koetjes worden hier niet meer gemolken, maar toch is de nostalgische sfeer hier zeker en vast nog aanwezig. De oude hoeve – met 4 kamers voor 2 personen - is aangepast aan hedendaagse normen zonder afbreuk te doen aan de oude basis. 's Morgens geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met streekgebonden producten.

Hoeve met nostalgische sfeer

Ontwaken bij de pony's

Op wandelafstand van het Damiaanmuseum in Tremelo vind je Pony’s en Pistolets. Deze B&B heeft 3 comfortabele tweepersoonkamers. Zoals de naam doet vermoeden, is jouw paard er meer dan welkom én ontwaak je er met de geur van versgebakken pistolets. In de sauna en jacuzzi kom je helemaal tot rust.

Ontwaken bij de pony's

Logeren op een boogscheut van Leuven

In Herent ontvangen Annie en Luc je met open armen in de Mollekesberg. Deze B&B telt 2 smaakvolle tweepersoonskamers. Kunststad Leuven is vlakbij. Na jouw ontdekkingstocht ontspan je op het gastenterras of in de ruime, rustgevende tuin.

Logeren op een boogscheut van Leuven

Overnachten in Kessel-Lo

B&B 52 in Kessel-Lo staat garant voor een hartelijk onthaal en ongecompliceerde huiselijkheid. Hier vind je geen onpersoonlijke hotelsfeer maar 2 gezellige tweepersoonskamers waarin je het gevoel hebt thuis te komen. Bovendien ligt Leuven op een boogscheut.

Overnachten in Kessel-Lo
Gerelateerde logeertips

Galoppeer doorheen Vlaanderen!

Zet je schrap in het zadel en ga op verkenning in galop! In vele regio’s vind je adembenemende paard- en menroutes. Laat je verleiden door deze alternatieve manier om onze prachtige regio’s te verkennen.

Avontuurlijke nachten in de Kempen

Van op avontuur gaan, word je moe. En avonturen vallen er volop te beleven in de Kempen. Een geluk dus dat er ook zalige logeeradresjes zijn waar je helemaal tot rust komt, klaar voor alweer het volgende avontuur.

Logies met oog voor singles

Weekendje weg dit najaar? Deze logies houden rekening met wie solo reist. Vraag naar hun zachte singleprijs en geniet van een zalig verblijf.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans