Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
5 intieme logies
Special 5 intieme logies

Dringend nood aan wat quality time met je partner? Dan zijn deze intieme logies iets voor jou. Je geniet er van gezelligheid én van elkaar.

Zalig verpozen op het platteland

De recent gerenoveerde hoeve ‘het huis van Peter Mot’ ligt midden in het groen, in de prachtige Demervallei, net buiten Aarschot. Hier vind je stilte en rust. De hoeve heeft slechts 2 gastenverblijven, die gescheiden zijn van het woonhuis. Zo wordt het nooit te druk. De mooie ruime kamers hebben hun eigen knusse zithoek. Daarnaast is er ook een leefruimte om te verpozen, te lezen, te genieten van het houtvuur of je te verwonderen over het prachtige uitzicht op de gezellige tuin. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt met vers gebakken brood en zelfgemaakte confituur.

Zalig verpozen op het platteland

Charmant logeren in een authentiek interieur

Op 10 km van de Belgische kust in het landelijke dorpje Beauvoorde ligt de vakantiewoning ‘’T Stilleven’. In dit charmante huisje kan je met 2 tot 4 personen logeren. Het huis heeft 1 grote slaapkamer met badkamer en 1 slaapbank. Je zal vooral tijd willen doorbrengen in de zeer ruime living met keuken. Je geniet er van een uitzonderlijk zicht op de weidse omgeving of je laat je blik dwalen over de karaktervolle materialen in het interieur.

Charmant logeren in een authentiek interieur

Scandinavische pauze in B&B Fika

Fika is een Zweedse uitdrukking. Het betekent koffiepauze, maar dan op zijn Scandinavisch... Het gaat vooral om samen genieten van een vrij moment en ontspannen babbelen met wat zoetigheid.

Als jij nood hebt aan zo’n pauze dan maakt ‘B&B Fika’ dat vanzelf waar.

Deze B&B is gelegen op de flank van de Kemmelberg midden in het provinciaal natuurdomein. Een oase van rust dus. De B&B heeft een uitgepuurde vormgeving met natuurlijke materialen. Er zijn grote ramen die uitkijken op het groen. Zo lijkt het bijna alsof je logeert in Scandinavië.

Scandinavische pauze in B&B Fika

Overnachten in een warm kader

B&B Laken en Servet’ is gelegen in een 18e-eewse herenhoeve met hoge plafonds, monumentale trap en authentieke schouwen. De houten meubels en prachtige vloer, zorgen voor een gevoel van warmte. De gezellige huiskamer voelt als een warme cocon met de open haard die aangestoken wordt op koude dagen. 

Overnachten in een warm kader

Ontspannen in luxueus modernistisch pand

B&B Veado’ is een uniek pareltje van moderne architectuur. Het is de vroegere woning van architect Paul Shellekens. Zijn modernistische bouwstijl kenmerkt zich door het gebruik van hout en open baksteen. De eenvoud van het interieur zorgt niet allen voor visuele rust maar laat je ook toe om te focussen op wat echt belangrijk is: elkaars gezelschap.

Ontspannen in luxueus modernistisch pand