Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

10 Tips voor een onvergetelijke kampeervakantie

Staat vakantie voor jou ook gelijk aan buiten zijn? Dan is kamperen de oplossing voor een rustgevende of actieve vakantie. Of je er nu op uittrekt met een lichtgewicht trekkerstentje, een comfortabele caravan of zelfs helemaal zonder eigen kampeermateriaal, er is vast een perfecte camping voor jou.

Naar het buitenland in Vlaanderen

De grenzen zijn terug geopend maar je moet ze helemaal niet over om een stukje buitenland te ervaren. We zetten een paar logies voor je op een rij waar je meteen het gevoel hebt dat je ver van huis bent.

Ontspannende familievakantie in eigen kot

Logeren in Vlaanderen medewerker Bert probeert met zijn gezin een aantal alternatieve vakantiemogelijkheden uit in Coronatijd. Het gezin kiest voor een rustige maar afwisselend dagje uit in eigen huis en buurt. Op het programma staan onder andere een uitgebreid ontbijt, een avontuurlijke wandeling, een wellnessbehandeling en een kampvuur. Misschien doe je zelf wel leuke ideetjes op voor een dagje uit/thuis.

10 logies waar je geniet in het zwembad

Water betekent ontspanning en plezier. Daarom zochten we voor jou 10 logies uit met een zwembad. Of je nu na een lange wandeling de spieren even wil losweken, even verkoeling zoekt of gezellig met het gezin wil spetteren, er is een logeeradresje met zwembad voor iedereen.

10 logies waar je kan smullen van streekproducten

Vlaanderen is de bestemming bij uitstek om ook met je smaakpapillen op ontdekking te gaan. Elke streek is anders en dat is ook zo op culinair vlak. Streekproducten zijn immers hipper dan ooit. Laat je verrassen door eeuwenoude recepten en moderne lokale lekkernijen!

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.