LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

10 logies met oplaadpaal

Fietsers met een elektrische tweewieler kunnen bij deze logies hun stalen ros opladen. Nooit meer trappen met een lege batterij! En je keert ongetwijfeld ook vol energie huiswaarts.

5 zalige plekjes in Roeselare

In de aflevering van Iedereen Beroemd kon je zien wat er zoal te doen is in Roeselare. Wil je deze prachtige stad ook graag eens ontdekken? Verwen jezelf en verblijf bij 1 van deze logies!

5 Logeertips in Lommel

Wil jij graag de Limburgse Kempen in alle rust verkennen? Dan is Lommel, omringd door bossen en meren, de ideale plaats om te verblijven. Hier zijn alvast 5 logeertips om een zalig verblijf te verzekeren.

Scandinavisch mooi in Brakel

Al wandelend door een frisgroen bos hoor je opeens geritsel in het struikgewas. Een groepje elegante reeën komt tevoorschijn en kijkt je even aan voor ze snel wegdartelen. Een tafereel dat enkel in Zweden voorkomt? Nee hoor! Het Brakelbos in de Vlaamse Ardennen is ook een thuishaven voor deze sierlijke diertjes.

Finse landschappen in het Meetjesland

Schitterende kreken die de groene omgeving weerspiegelen, houten wandelpieren en geen bakstenen huis in zicht? Het klinkt inderdaad als een scène uit Scandinavië, maar hier wordt het serene landschap van de Oostpolderkreek omschreven. Langs de prachtige watergeul in het Meetjesland voel je je net in Finland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans