Logeren Plus

Beleef één van onze unieke arrangementen!

Ontdek >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Ontdek 4 logies langs de oevers van het Scheldeland

101 stops in Scheldeland? Dat krijg je nooit in één dag rond. Blijf daarom gerust wat langer aan de oevers van de Schelde, Dender en Rupel. Eerst een lekker diner aan de waterkant en dan een heerlijke nacht in één van de vele gastvrije logies.

Ontdek 5 logies in de Demervallei

De vijf Demerbakens zijn bijzondere haltes aan de oevers van de Demer. Rustplekken met telkens een knipoog naar de geschiedenis van de Demervallei. Een streek om te ontdekken met de fiets, te voet of met de kajak. Of blijf logeren en doe het allemaal!

Logies om je vingers bij af te likken

Heel wat logiesuitbaters hebben ook het koken in de vingers. Ze combineren het gastheerschap moeiteloos met een professioneel restaurant of een familiale halfpensionformule. Bereid je dus voor op een culinair verblijf van topniveau!​

Proef de regio of je logies

Frisse koeienmelk, versbereide confituur, versgeperst appelsiensap … Onze hoevelogies toveren de eigenheid van hun logeeradres in 1, 2, 3 op tafel. Maar ook van streeklekkers delen zijn onze logiesuitbaters niet vies. Wat dacht je van broodpudding met Hasseltse speculaas, tarte tatin met Brabants witloof of artisanale garnaalkroketjes?

4 leuke gezinsvakanties waar je je in 1, 2, 3 thuis voelt

Een weekendje, een midweek of een volledige week, hoelang ga jij op vakantie? Onze logiesexperts verzamelden gezinslogies die je ongetwijfeld een brede glimlach bezorgen! Er is ontspannings- en ravotruimte op overschot. Ongeremd spelen in het groen voor je kinderen. Of rustig wandelen aan het water voor jou.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

Waag je kans