LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Een stukje California in Lommel

In Noord-Limburg zou je het uitzicht wel eens kunnen verwarren met California. De Lommelse Sahara heeft wel wat weg van het nationale park Joshua Tree in de VS. De uitgestrekte woestijnvlakte, het helderblauwe meer en het geurende naaldbos zijn een adembenemend zicht.

Friesland of het Zwin

Wie Friesland zegt, denkt aan adembenemende natuur, uitgestrekte vergezichten en stevige wandelroutes. En wie het Zwin zegt… zou aan exact hetzelfde moeten denken. Want het Zwin is een echte natuurparel, zomaar terug te vinden aan onze Belgische Kust.

Beleef een sprookje in Gaasbeek

Naar de ligging van Camelot, het legendarische kasteel van koning Arthur, wordt vandaag nog steeds gespeculeerd. Het Kasteel van Gaasbeek is alleszins een waardig alternatief. In het Kasteelpark lijkt het alsof je terugkeert in de tijd. Ridders, jonkvrouwen en jonkheren zouden niet misstaan in de ommuurde Franse tuin. Ook cultuur vind je hier à volonté!

Wandelen door Brazilië of de Kempen?

Portugees zal je niet snel horen in de Kempen, maar toch zou je durven denken dat je in het regenwoud bent. Langs onverharde wegen en houten bruggetjes verken je de groene bossen. Je bewondert er oude loof- en naaldbomen, groene poelen, heiden en vochtige broekbossen. Aapjes komen hier niet aan je haren trekken, maar lieve Galloways en schapen houden je wel gezelschap tijdens je wandeltocht.

Bali of Zolder?

Droom je van zonsondergang boven een helderblauw meer, kleurrijke waterlelies en groene heuvels? Dat kan gewoon bij ons in Zolder! Je hoeft geen volledige dag richting Bali te vliegen. Het adembenemend uitzicht over De Wijers voelt al snel als een verre vakantie.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans