Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Valentijn op eigen wijze

Mag het dit jaar wel eens iets anders zijn dan het zoveelste boeket rode rozen? Trek eropuit met jullie tweetjes en geniet van onze romantische logeeradresjes.

Fit de winter in

Fietsen? Wandelen? Zwemmen? Op deze adressen combineer je een overnachting met actie! Maak werk van die goede voornemens en zet 2019 al sportend in!

Samen gezellig knetteren

Niets zo gezellig als een weekendje voor het haardvuur met een warme choco en een goed boek! Wist je dat er meer dan 200 logies een knetterend haardvuur hebben?

De perfecte mix van wellness en beweging

Wandelen door een herfstig kleurentapijt in de bossen, gezellig uitwaaien langs landelijke weggetjes of wegdromen in de jacuzzi? Keuzestress is voor niets nodig! Bij deze adresjes kan je je zowel inspannen als ontspannen. De ideale combinatie voor een luxueus weekendje weg.

Klaar om stijlvol te verblijven?

Brei jij een vervolg aan je dagje winkelen? Kies dan voor een luxueus logeeradres! Zo ben je er zeker van dat je batterijen opgeladen zijn voor dag twee. Dankzij een hemels kingsizebed, een groot ligbad of een ontbijt met bubbels waan je je een beroemdheid tijdens je shoppingweekend.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans