Logeren Plus

Beleef één van onze unieke arrangementen!

Ontdek >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

5 Logeertips in Lommel

Wil jij graag de Limburgse Kempen in alle rust verkennen? Dan is Lommel, omringd door bossen en meren, de ideale plaats om te verblijven. Hier zijn alvast 5 logeertips om een zalig verblijf te verzekeren.

Scandinavisch mooi in Brakel

Al wandelend door een frisgroen bos hoor je opeens geritsel in het struikgewas. Een groepje elegante reeën komt tevoorschijn en kijkt je even aan voor ze snel wegdartelen. Een tafereel dat enkel in Zweden voorkomt? Nee hoor! Het Brakelbos in de Vlaamse Ardennen is ook een thuishaven voor deze sierlijke diertjes.

Finse landschappen in het Meetjesland

Schitterende kreken die de groene omgeving weerspiegelen, houten wandelpieren en geen bakstenen huis in zicht? Het klinkt inderdaad als een scène uit Scandinavië, maar hier wordt het serene landschap van de Oostpolderkreek omschreven. Langs de prachtige watergeul in het Meetjesland voel je je net in Finland.

Als God in Frankrijk

Met z’n tweetjes wandelen langs een kabbelende rivier, sprookjesachtig kasteel en impressionante dreven? Daarvoor hoef je niet op bezoek bij onze zuiderburen. In de Leiestreek word je met verstomming geslagen door het schilderachtige kasteel Ooidonk en zijn dromerige omgeving.

Zeehonden in Nieuwpoort?

Altijd al zo’n schattige zeehond willen zien van dichtbij? Je hoeft zeker niet naar de andere kant van de wereld om de diertjes te spotten! Aan de Belgische kust komen ze ook graag eens piepen. Vanop de pier in Nieuwpoort is de kans het grootst dat je er eentje ziet zonnebaden. Er is ook een zee aan mogelijkheden om de zeehondjes vanop het water te bewonderen.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

Waag je kans