Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Toffe logeeradressen voor een weekendje Beaufort

Beaufort, dat zijn 19 kunstwerken in 13 badplaatsen. Een kunstbelevenis met twee voeten in het water, perfect om in één dag met de elektrische fiets of de kusttram te ontdekken. Maar waarom zou je dat doen als je ook een nachtje of twee kan blijven logeren? We zochten in elke badstad een tof adresje uit.

Logeren langs de oevers van het Waasland

Op krachten komen na een dagje oeverlopen in het Waasland? Dan vind je in de 650 hectare polders toffe logeeradressen en originele vakantiewoningen, vaak met een boeiend verhaal over de streek erbij.

Avontuurlijke nachten in de Kempen

Van op avontuur gaan, word je moe. En avonturen vallen er volop te beleven in de Kempen. Een geluk dus dat er ook zalige logeeradresjes zijn waar je helemaal tot rust komt, klaar voor alweer het volgende avontuur.

Heerlijke nachten tussen de bloesems

Met de fiets de Hagelandse bloesemstreek verkennen? Een fruitbeeldig idee! Tussen de kunstfietsroutes door kan je heerlijk slapen. ’s Ochtends word je gewekt met de heerlijke geur van miljoenen bloesems.

Op pad met de fiets

Een fietsvakantie zonder zorgen? In ons aanbod vind je logies die gratis fietsen aanbieden, je bagage willen nabrengen of extra zorg dragen voor jouw elektrische fiets.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.