LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Logeertips

De leukste wellness-logies, mooiste wandelingen of lekkerste restaurantjes: je ontdekt ze in deze specials! 

Waasland: dé plek om te relaxen en genieten

Gezien in Iedereen Beroemd hoe Jerry en Toon een dagje genieten van elkaar én het waanzinnige Waasland? Doe zoals hen en go with the flow op én naast de Schelde in deze eigenzinnige streek tussen Antwerpen, Gent en Zweeuws-Vlaanderen. Na jouw ontdekkingstocht kom je helemaal tot rust bij één van deze 4 gastvrije logies.

Genieten, dat doe je in de stille Kempen!

In Iedereen Beroemd zag je dat de Kempen zo veel te bieden hebben. Denk maar aan de vele wandel- en fietsroutes, het varen op de Kempense rivieren, het toeren op het ruiter- en mennetwerk,... . Lille, het hart van de Kempen, is dan ook een prima uitvalsbasis om deze regio te ontdekken. Onze logiesuitbaters ontvangen je er met open armen.

Word verliefd in én op Brugge

Is het mooie Venetië in Italië iets te ver weg voor een citytrip? Geen zorgen, het Venetië van het Noorden ontvangt je graag, dat heb je gisteren kunnen zien in Iedereen Beroemd! Boek een romantisch weekendje weg in één van deze gezellige logies!

5 logeertips in bruisend Hasselt

Hasselt bruist! In deze Limburgse jeneverstad ontdek je telkens weer leuke plekjes en activiteiten die je citytrip onvergetelijk maken. Neem tijd om te genieten en boek jouw weekendje Hasselt bij één van deze 5 logies.

10 x Toegankelijk Logeren

Bij deze gastvrije logies hoef je niet te vrezen voor steile trappen of hoge drempels. De uitbaters hebben aan alles gedacht! Hier geniet iedereen van een relaxed weekendje weg.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans