Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Antitankgrachtwandeling in Haacht
Wandelroute Antitankgrachtwandeling in Haacht

De Antitankgracht en het aangrenzende Haachts Broek is een prachtig wandelgebied met bruggetjes en knuppelpaden. Je hebt hier nog echt het gevoel dat je hopeloos kan verdwalen. Hier en daar stoot je op een kudde grazers. De gracht die ooit de Duitse tanks had moeten stoppen, zit nu vol waterleven. Wil je in de buurt overnachten, dan kan je terecht in één van deze leuke adresjes:

Zalig vertoeven in een groene gemeente

Aan het einde van de dorpskern van Haacht biedt de volledig gerenoveerde Wanneshoeve een warm welkom aan wie rust zoekt. Op verschillende verborgen terrasjes in de prachtige tuin kan je lekker ontspannen na een wandeling of fietstocht. 's Morgens geniet je van een uitgebreid, huisgemaakt ontbijtbuffet met streekproducten. Zelf geen fiets mee? Voor de gasten zijn er ook nieuwe stadsfietsen te huur.

Zalig vertoeven in een groene gemeente

Logeren in een oase van rust

De oevers van de Dijle en de Demer nodigen uit voor een stevige wandeling of fietstocht in de natuur. B&B De Hanewijkhoeve  beschikt over eigen fiets- en wandelroutes. Ook MTB-tochten onder begeleiding zijn mogelijk. Uitrusten doe je in één van de drie comfortabele gastenkamers met eigen luxueuze badkamer. In de tuin is het dan weer zalig vertoeven onder de prachtige treurwilg.

Logeren in een oase van rust

Echt vakantie beleven

Het ideale vakantiemoment: 's Morgens ontwaken met het gefluit van vogeltjes en de geur van versgebakken pistolets en koekjes. In B&B Pony’s en Pistolets profiteer je van een luxueus ontbijt met zelfgemaakte delicatessen en streekproducten. Zo heb je voldoende energie voor een stevige wandeling. Voor vertrek wel nog even een knuffel geven aan de schattige pony’s.

Echt vakantie beleven

Herbronnen in het Hageland

Vakantiewoning In de Schuur is landelijk gelegen vlakbij de dorpskern van Werchter. Je logeert er in een voormalige boerderij met ruime woonkamer en open keuken. De zuidelijk gerichte tuin heeft tuinmeubilair, barbecue en een schommel en zandbak voor de kinderen.

Herbronnen in het Hageland

Moderne B&B voor sportievelingen

B&B Smile@Life is een leuk logeeradres voor sportievelingen. Naast talrijke wandelmogelijkheden vind je vlakbij het Sven Nys Cycling Centre. Beleef in de buurt offroad fietsen of verken het parcours van de Grote Prijs Sven Nys. Uitrusten doe je in één van de 2 comfortabele kamers. Als de temperaturen weer exotische hoogtes bereiken deze zomer dan ben je aan het goede adres want er is airco.

Moderne B&B voor sportievelingen
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies