Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Avontuurlijke nachten in de Kempen
Special Avontuurlijke nachten in de Kempen

Van op avontuur gaan, word je moe. En avonturen vallen er volop te beleven in de Kempen. Een geluk dus dat er ook zalige logeeradresjes zijn waar je helemaal tot rust komt, klaar voor alweer het volgende avontuur.

Rust!

Weg van alles, in het groen, de bossen en de weiden. B&B Zinnen en Minnen in Herselt ligt aan het domein de Merode, een prachtig fiets-, wandel- en ruitergebied. Je paard is welkom in de stallen en op de buitenpiste. Bagage brengen of lunchpakket maken? Dat hoort bij de gastvrijheid.

Ook in vakantiewoning ‘t Schuurke in Kasterlee heerst de rust. De oude schuur is knap gerenoveerd en ingericht als twee verblijven, midden in het groen. Een tip: de Kleine Nete stroomt vlakbij en daar kan je prima kajakken.

Rust!

Trendy en gastvrij

In hartje Geel proef je in stijl van de Kempense gastvrijheid in Hotel Verlooy. Een moderne gevel en daarachter 12 luxueus ingerichte kamers. Met de fiets? Het hotel brengt je bagage graag naar je volgende slaapadres.

Molmento in Mol combineert duurzaamheid met het comfort van een strakke nieuwbouw. Heel fietsvriendelijk ook, met een fietsenberging en een oplaadpunt. Vraag je lunchpakket voor onderweg, dat maken ze hier graag voor je klaar.

Trendy en gastvrij

Met de hele groep

De zes vakantiewoningen van De Bouwhoeve in Hoogstraten zijn gezellig en huiselijk, maar ook supertof voor grote groepen tot 28 personen dankzij de gemeenschappelijke ontspanningsruimte. De boerderijdieren zorgen voor leven en melk voor een zelfgemaakt boerenijsje. En wat dacht je van een spelletje boerengolf?

Met nog meer vrienden of een nog grotere familie? Hotel Corsendonk De Linde in Retie telt 64 kamers, zeven daarvan zijn rolstoeltoegankelijk. Kinderen ravotten op de speeltuin of in het bos, en er zijn dingen genoeg te doen op het hoteldomein zelf, zoals tennis, petanque, minigolf en tafeltennis.

Met de hele groep
Op zoek naar al onze logies in de Kempen?
Ontdek hier al onze logies in de Kempen
Gerelateerde logeertips

Eropuit met het hele gezin in de Kempen

Wat je niet allemaal kan doen in de Kempen! Een klimtoren met glijbanen op het water uittesten, op visite gaan bij schattige giraffen of imposante bruine beren, op klompen wandelen, bommen ontmantelen in het bos, een razendsnelle rollercoaster uitproberen,...

Mijn favoriete plek in Vlaanderen

Van mei tot oktober trekt Anne Paulissen door Vlaanderen om 30 unieke plekken te ontdekken. Zij ontmoet inspirerende mensen die trots zijn op hun streek en die haar als echte ambassadeurs de hotspots tonen die je moét gezien hebben. Bekijk hier de videoreportages.

Vijf Vlaamse kunststeden om te ontdekken

Gebeten door citytrips? Bezoek dan de 5 Vlaamse kunststeden: Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen. Alle steden hebben een eigenzinnig karakter en een rijke geschiedenis. Kies een leuk logies uit en maak er een waanzinnig weekend van!

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans