Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Beleef je eigen Ronde van Vlaanderen
Special Beleef je eigen Ronde van Vlaanderen

Legendarische hellingen en kasseistroken: de basisingrediënten van Vlaanderens mooiste fietsroute, de Ronde van Vlaanderen. Op zondag 1 april 2018 rijden onze strafste wielrenners deze koers, maar het hele jaar door kan je de Ronde zelf verkennen. 

Koerstkaart Vlaamse Ardennen

De "koerskaart Vlaamse Ardennen" brengt je langs een eigenzinnige selectie cafés, monumenten, kasseien en hellingen in de Vlaamse Ardennen.


De leukste routes in de Vlaamse Ardennen

Liever recreatief fietsen? Met een stop in een volkscafé of een bezoek aan een museum? Ook dat kan. Er bestaan ook heerlijke gezinsroutes langs historische gebouwen of culturele hoogtepunten. 

> Ontdek alle routes


BOEKENTIP!

'De Mooiste Rondes' is een toeristische gids, boordevol praktische informatie met vier gevarieerde routes langs knooppunten in de Vlaamse Ardennen. Deze gids is speciaal ontwikkeld voor vier verschillende types wielertoeristen: de atleet, de gourmand, de cultuurliefhebber en de Rondefanaat.

> Lees meer over de ultieme Rondegids


2X LEKKER LOGEREN LANGS JE FIETSPARCOURS

Een aantal logies op en rond het parcours van de Ronde van Vlaanderen voorzien een arrangement voor wielertoeristen.

Leopold Hotel Oudenaarde: Logeren tussen wielergeschiedenis

Een hotel met de goede zorgen van een B&B, dat mag je in dit hotel verwachten. Het hotel ligt aan de Schelde in het nieuwe, hippe De Ham district. Het is de perfecte uitvalsbasis om met de fiets de streek te verkennen. Hier kom je tot rust na een stevige fietstocht met een frisse cocktail of lekker streekbiertje in de hand. 


De Ham 14
9700 Oudenaarde


B&B Cimbarsaca: Luxueus uitrusten

Deze B&B in het rustige Semmerzake biedt het fietsarrangement Valeir aan. Bij je aankomst voor 11u krijg je meteen een tas koffie, een ontbijtkoek en de fietskaart 'Valeir' (42 km) aangeboden. Ook een driegangenmenu in Brasserie De Post is inbegrepen. Op je luxueuze gastenkamer voor 2 personen ligt een geschenkje op je te wachten. 

Het fietsarrangement in deze klassevol gerenoveerde burgemeesterwoning boek je al voor 290 euro per kamer (2p.)

Dorpstraat 39
9890 Gavere (Semmerzake)


 

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans