Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Broekemwandeling in Holsbeek
Wandelroute Broekemwandeling in Holsbeek

De Broekemwandeling neemt je mee van het Kasteel van Horst naar de Gempemolen en terug. Voor elke wandelaar valt hier wel iets te beleven: cultureel erfgoed, schilderachtige kapelletjes, holle wegen, een watermolen en een wandelbos. Echt wel de moeite!

Wil je graag in de buurt overnachten? Dat kan in deze logies:

Heerlijk ontspannen in het Hageland

B&B Villa Helena is gelegen op het topje van de Speelberg, meteen het hoogste punt van Linden. Het huis werd gebouwd in de typische villastijl van midden jaren zeventig. Je kan kiezen tussen twee grote kamers met eigen sanitair, beiden met zicht op de tuin. 

Heerlijk ontspannen in het Hageland

Vakantiewoning met petanquebaan

Vakantiewoning ’t Kareelbos is gelegen in de groene omgeving van het dorpje Wezemaal. Het is de ideale plek voor families en groepen die op zoek zijn naar een actief verblijf in het Hageland. De woning werd volledig gerenoveerd en ingericht als vakantiewoning met 6 slaapkamers. Je kan er terecht met maximum 16 personen.

Vakantiewoning met petanquebaan

Villa met zwemvijver

In het heuvelachtige Hageland ligt Villa Krat. Deze ruime villa is smaakvol ingericht en beschikt over alle comfort voor maximum zes personen. Vanuit de woning heb je zicht op de mooie grote tuin met zwemvijver.

Villa met zwemvijver

Prachtige vierkantshoeve in het groen

B&B Craywinckelhof is gelegen in een prachtige vierkantshoeve in het groene Hageland. Er zijn twee luxueuze gastenkamers op het gelijkvloers. Deze zijn toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast zijn er ook 3 duplexkamers, ideaal voor gezinsvakanties. Je kan gebruik maken van de jacuzzi en infraroodsauna. Proef tijdens je verblijf zeker ook een Kraaike, het bier van de kleine hoevebrouwerij.

Prachtige vierkantshoeve in het groen

Vakantiewoning voor 8

Vakantiewoning de Uitweg in Holsbeek vormt de ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Je logeert er met maximum 8 personen. Kinderen voelen zich meteen thuis dankzij de grote tuin, het speelgoed en de collectie plezante stripverhalen.

Vakantiewoning voor 8
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies