Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Bronnenwandeling in de Voerstreek
Wandelroute Bronnenwandeling in de Voerstreek

De Voerstreek is één van de mooiste regio’s van Vlaanderen. Ze bestaat uit 6 idyllische dorpjes waar samen iets meer dan 4000 mensen wonen. Je vindt er heuvels en vergezichten, weilanden omzoomd met meidoornhagen, kabbelende riviertjes en vakwerkhuisjes. De fotogenieke koeien krijg je er gratis bij!


Profiteer zo lang mogelijk van deze prachtige omgeving en logeer in de buurt in deze logies.

Bijzonder vakantiehuis

Vakantiehuis de Maretak dateert uit het midden van de 16e eeuw. Het gebouw is met veel liefde gerestaureerd en dat zie je. De lemen muren en houten balken geven een gevoel van warmte en authenticiteit. Het huis is deel van een middeleeuws hofje: je kijkt uit op een binnenpleintje en een grote gemeenschappelijke tuin. Je zou bijna niet geloven dat je nog in België bent!

Bijzonder vakantiehuis

Tussen bossen en boomgaarden

Hotel de Cantarel is gelegen tussen bossen en boomgaarden op een domein van 2 ha. Een smal weggetje met alleen plaatselijk verkeer leidt je naar deze unieke plek. Er is een gezellig restaurant en een ruime ontbijtzaal van waaruit je ’s ochtends al zicht hebt op het groen. Tijdens de zomermaanden kan je genieten van een frisse duik in het buitenzwembad.

Tussen bossen en boomgaarden

Comfort én authenticiteit

Vakantiewoning de Veldhoeve biedt voldoende ruimte voor 14 personen. Deze eeuwenoude hoeve is verbouwd tot een eigentijdse woning met behoud van authentieke elementen. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, oven, magnetron en vaatwasser. Sfeer en comfort gaan hier hand in hand. Dankzij de rustige ligging ontspan je vanzelf!

Comfort én authenticiteit

Leven als God in Frankrijk

De koeienstal van Oranjepoort werd verbouwd tot twee knusse, comfortabele appartementen. Op de binnenplaats van de vroegere boerderij kan je genieten van een drankje of gezellig samen eten. De warme sfeer draagt bij tot een geslaagd verblijf. Tip van het huis: koop een verse forel, bestel in de gelagkamer een lokaal Rick’s biertje en vraag de bbq te leen. Installeer je in de gastentuin aan de beek en voel je als God in Frankrijk.

Leven als God in Frankrijk

Privacy en rust in een familiale omgeving

Er zijn van die plekjes waar de tijd aan je ontsnapt. B&B het Pieterke is er zo ééntje. Deze 17e eeuwse vakwerkwoning ademt karakter. Er zijn 5 prachtige gastenverblijven voor 2 personen. In de rustige bibliotheek met open haard kan je zalig ontspannen. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt met heerlijke streekproducten geserveerd in de tuinkamer. In de zomer kan je uitrusten in de prachtige rozentuin of aan de rand van het zwembad.

Privacy en rust in een familiale omgeving
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies