LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Creatief logeren
Special Creatief logeren

Op deze logeeradresjes hoef je niet op zoek naar een toffe activiteit. Je enthousiaste gastheer of -vrouw zorgt gewoon zelf voor een creatieve workshop.

Een passie voor bierbrouwen

’t Sprankelend toeval biedt vier ruime kamers aan in de Vlaamse Ardennen. Na een eerste hartelijke kennismaking, kan je een aantal streekbieren degusteren. Iedereen weet dat stoofvlees pas echt lekker is na het toevoegen van een scheutje bier. In het Sprankelend Toeval ervaar je dat het ook in spaghetti en andere gerechten een meerwaarde is. Na al dat proeven heb je genoeg inspiratie opgedaan om je eigen bier te brouwen. Reserveer een workshop bij Brouwerij Keun en stel je eigen exclusieve bier samen.  

Een passie voor bierbrouwen

Eten en drinken

Ontdek de chef in jezelf tijdens een kookworkshop in de Haspenhoeve. Deze B&B behoort tot de mooiste erfgoedlogies in Tongeren. De hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met aparte ingang en eigen badkamer. Je kan er experimenteren met nieuwe smaken in één van de kookworkshops. Hou je meer van een goed glas wijn of een ijskoude cocktail? Er zijn ook workshops cocktails leren maken of streekwijnen degusteren. 

Eten en drinken

Tekenen of koetjes knuffelen?

De sfeervolle B&B het Het Schalks Genot Ravels ligt in het landelijke Poppel op de grens met Nederland. Charlotte en Fran heten je van harte welkom in hun B&B met 4 kamers. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen of deelnemen aan één van de workshops waaronder tekenen. Geen geboren tekentalent? Niets is minder waar. Laat je verrassen door je eigen creativiteit. Fran zet je op weg met houtskool, acrylverf of een combinatie van technieken. Bovendien kan je ook een namiddag doorbrengen op een boerderij in de buurt, waar je na een rondleiding de kans krijgt om koetjes te knuffelen.

Tekenen of koetjes knuffelen?

Creatief met fruit

De Ferme Framboos is een actief land- en tuinbouwbedrijf gelegen in het prachtige landschap van de Dijlevallei. In de omgeving zijn tal van natuurgebieden en bossen en toch ben je op een kwartier in hartje Leuven. De vakantiewoning biedt ruimte en comfort voor groepen tot 23 personen. Je logeert in de oude schuur die grondig gerenoveerd is tot een luxueus ingerichte vakantiewoning. In de lente geniet je van het prachtige uitzicht vol bloesems. In de zomer en herfst kan je biologisch fruit plukken om tijdens een workshop te verwerken tot confituur, fruittaart of home-made smoothies. 

Creatief met fruit

Eigen ontwerp

Kunsthuis Mamézon is gelegen in het hippe Nieuwpoort. De B&B heeft slechts één kamer ter beschikking zodat je er echt thuis komt. In het inhouse atelier kan je een creatieve workshop volgen. Zo is er de workshop juwelen maken. Via de verloren-was-techniek maak je een persoonlijk ontwerp dat nadien omgezet wordt naar zilver. Daarnaast zijn er ook verschillende grafische workshops zoals kalligrafie, plexi-ets en gelliprint.

Eigen ontwerp
Op zoek naar meer logies?
Klik hier voor alle logies met workshops
Gerelateerde logeertips

Van Sterrenchef naar hemelbed

Geniet van fancy food bij één van onze Vlaamse topchefs en plof in bed bij één van de Logeren in Vlaanderen Vakantieland logies! We kozen voor jou enkele top restaurants met een leuk logeeradresje in een nabijgelegen stad.

Mijn favoriete plek in Vlaanderen

Van mei tot oktober trekt Anne Paulissen door Vlaanderen om 30 unieke plekken te ontdekken. Zij ontmoet inspirerende mensen die trots zijn op hun streek en die haar als echte ambassadeurs de hotspots tonen die je moét gezien hebben. Bekijk hier de videoreportages.

Logeren langs de oevers van het Waasland

Op krachten komen na een dagje oeverlopen in het Waasland? Dan vind je in de 650 hectare polders toffe logeeradressen en originele vakantiewoningen, vaak met een boeiend verhaal over de streek erbij.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans