Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
De vallei van het Merkske
Wandelroute De vallei van het Merkske

Rivier het Merkske nabij Hoogstraten vormt de natuurlijke grens met Nederland. Deze regio was lange tijd een vergeten uithoek. Geen menselijke ingrepen in de rivier hierdoor, wat resulteert in een bijzonder landschap en vrolijk zingende vogels. De beekvallei ligt er af en toe erg nat bij, maar bruggetjes en knuppelpaden houden je voeten droog. Trek je wandelschoenen of laarzen maar aan en geniet van de rust van dit landschap. Logeren doe je in één van onderstaande logies in de buurt.

Stijlvol hotel in stadscentrum

Hotel De Jachthoorn is gelegen in het centrum van Hoogstraten. Het hotel heeft een stijlvol interieur en biedt alle comfort. Nog zin in wat extra kilometers? Vlakbij het hotel kan je een stadswandeling maken langs de Sint-Katharinakerk en het Begijnhof.

Stijlvol hotel in stadscentrum

Gezellig vakantiehuis voor 10

Groot, gezellig en voorzien van alles, zo kan je Vakantiehuis Maison Paula omschrijven. In het huis kan je logeren met groepen en gezinnen tot 10 personen. De kamers zijn ruim en comfortabel. Bij goed weer kan je buiten zitten op één van de terrassen. Er is er ook ééntje overdekt, mét BBQ. 

Gezellig vakantiehuis voor 10

Logeren op een actieve boerderij

In vakantiewoning De Bouwhoeve kan je terecht met families en groepen tot 28 personen. De Bouwhoeve is een actieve hoeve, met melkvee en kippen. Bij mooi weer smul je van een lekker hoeve-ijsje of maak je een ritje met de tractor.

 

Logeren op een actieve boerderij

Overnachten in alle rust

Profiteer van de rust en geborgenheid van B&B Villa 71. De B&B heeft 2 ruime kamers die landelijk en comfortabel zijn ingericht. Een heel aangename plek voor een gezellig en ongedwongen verblijf!

Overnachten in alle rust

Ontspannen samen zijn

B&B Tuin der Zinnen heeft zijn naam niet gestolen. Wat een pracht van een landelijke tuin heeft deze B&B! Je geniet er van de rustige ligging in één van de drie familiekamers. Ook je paard is er heel erg welkom. Er zijn 10 ruime veilige boxen en weidegang is mogelijk.

Ontspannen samen zijn
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies
Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans