Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
De Westhoek verkennen vanuit Diksmuide
Special De Westhoek verkennen vanuit Diksmuide

Ontdek het schilderachtige Diksmuide! Je geniet er van stad én natuur. Onze gastvrije logiesuitbaters ontvangen je er met open armen.

Overnachten centrum Diksmuide

Notarishuys Pure Hotel, in het centrum van Diksmuide, staat voor authenticiteit. Je logeert hier dichtbij alle bezienswaardigheden in Diksmuide zoals de IJzertoren en het legermusuem. Het hotel biedt 4 luxueuze, moderne kamers. Na een dag vol avontuur en ontdekking ontspan je in de sauna met kleur- en klanktherapie.

Overnachten centrum Diksmuide

Rust uit in een luxueuze omgeving

Johan en Marleen ontvangen je graag in Hof Ter Boone. Deze B&B, in een dorpje nabij Diksmuide, telt 4 luxueuze kamers. Je relaxt in de houtgestookte hottub mét zicht op de IJzertoren en open velden. Slecht weer? Dan speel je tafelvoetbal, biljart of met de flipperkast. Je verveelt je hier zeker niet.

Rust uit in een luxueuze omgeving

Heerlijk logeren op 10 minuten van de zee!

Maracci is een prachtig gerenoveerde hoeve in Pervijze. Deze vakantiewoning (12 personen) ligt vlakbij Diksmuide én op amper 10 minuten rijden van de zee. Het is er heerlijk vertoeven met familie of vrienden op het grote erf van 3 hectare. Maracci is de perfecte plaats voor wie houdt van de stilte van de natuur.

Heerlijk logeren op 10 minuten van de zee!

Weekendje rust met het gezin

Stijlvol genieten van de rust doe je in B&C vakantiewoning. Bert en Lieve ontvangen tot 8 personen in een volledig nieuw huisje in het centrum van Esen. Je geniet hier samen met je gezin van landelijke uitzichten, een petanquebaan, een zwembad en nog veel meer. De vakantiewoning is bovendien in het bezit van het Q-label dat garant staat voor een kwalitatieve en gastvrije service.

Weekendje rust met het gezin
Zin gekregen om de Boterstad te verkennen?
Klik hier om alle logies te bekijken in Diksmuide
Gerelateerde logeertips

Erop uit met je gezin in de Westhoek

Kinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd! Bekijk hier onze tips voor een leuke vakantie met je gezin.

Ontdek 4 logies in eigenwijs Kortrijk

Play Kortrijk, dat is een eigenwijs stadsparcours met veertig kunstinstallaties om mee te spelen. Veertig? Daar trek je maar beter wat tijd voor uit. Meteen een goede reden voor een weekendje weg naar Kortrijk!

De lente bloesemt

Na een namiddagje fietsen langs de rijen geurige bloesems overnacht je in deze juweeltjes. Het Hageland en Limburg rollen het bloementapijt al voor je uit.