Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Een zorgeloos verblijf in een vakantiewoning voor jong en oud. Hier is familieplezier verzekerd!
Special Een zorgeloos verblijf in een vakantiewoning voor jong en oud. Hier is familieplezier verzekerd!

Een zorgeloos verblijf in een vakantiewoning voor jong en oud. Hier is familieplezier verzekerd!

Vakantieverblijf in de Kempen

Bij vakantiewoning Aan de Boskapel in Lille verblijf je met max. 10 personen in een comfortabele en toegankelijke vakantiewoning in het hartje van de Kempen. De woning, nabij het centrum, heeft vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een grote tuin en op het ruime terras kan je tot rust komen. Kinderen ontdekken zonder twijfel snel de strips en gezelschapspelen in huis. Geen gebrek aan ontspanning met De Lilse Bergen en Bobbejaanland in de buurt.

Vakantieverblijf in de Kempen

Op weekend in Haspengouw

Ga je op stap met je gezin of met familie en ben je minder mobiel? Dan kan je terecht in vakantiewoning Aan het Tombos in Gingelom met toegankelijkheidslabel A+. Er zijn 3 vakantiewoningen voor in totaal 14 personen die samen gehuurd kunnen worden. Eén verblijf voor 4 personen is volledig aangepast aan mensen met verminderde mobiliteit. Buiten vind je een ruime speelweide en een dierenweide. Leef er op je eigen ritme. Op vraag levert de warme bakker een heerlijke ontbijtkorf.

Op weekend in Haspengouw

Uitrusten in de Groene Gordel

Op het domein van hoevehotel Warandehof in Gooik vind je ook deze comfortabele vakantiewoning voor max. 10 personen. Troef is de rolstoeltoegankelijkheid van het logies (label Toegankelijkheid A+). Jij geniet er zeker van de rustgevende uitzichten van het Pajottenland en de kinderen amuseren zich ongetwijfeld geweldig met de gocarts, trampoline en het speelgoed. Van 1 juni tot 31 september is er een verwarmd zwembad. Ook je huisdier is welkom in deze gezinsvriendelijke, toegankelijke woning.

Uitrusten in de Groene Gordel

Genieten van het Brugse Ommeland

Ontdek Brugge en het Brugse ommeland vanuit Holiday home Bruges de Pepel. Deze drempelvrije vakantiewoning met toegankelijkheidslabel A+ heeft drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één toegankelijk voor mensen met verminderde mobiliteit. De kindvriendelijke woning ligt op een steenworp van een kinderboerderij, het Daverlopark en Boudewijn Seapark.

Genieten van het Brugse Ommeland

Op stap in de Vlaamse Ardennen

Een sfeervolle vakantiewoning voor 10 personen, voorzien van alle comfort, dat is vakantiehoeve Molenzicht in Horebeke. Op het gelijkvloers is de woning toegankelijk voor mensen met een mobiele beperking. De vierkantshoeve heeft een polyvalente schuur met gezelschapsspellen, tafeltennis en tafelvoetbal. En natuurlijk is er de mooie omgeving van de Vlaamse Ardennen.

Op stap in de Vlaamse Ardennen
Op zoek naar al onze gezinsvriendelijke, toegankelijke logies?
Vind hier al onze gezinsvriendelijke, toegankelijke logies!
Gerelateerde logeertips

Eropuit met het hele gezin in de Kempen

Wat je niet allemaal kan doen in de Kempen! Een klimtoren met glijbanen op het water uittesten, op visite gaan bij schattige giraffen of imposante bruine beren, op klompen wandelen, bommen ontmantelen in het bos, een razendsnelle rollercoaster uitproberen,...

Weekendje weg in groep

Plan je binnenkort een weekendje weg met je familie of vrienden? Wij geven alvast enkele tips voor een geslaagde groepsvakantie in één van onze vakantiewoningen.

4 leuke gezinsvakanties waar je je in 1, 2, 3 thuis voelt

Een weekendje, een midweek of een volledige week, hoelang ga jij op vakantie? Onze logiesexperts verzamelden gezinslogies die je ongetwijfeld een brede glimlach bezorgen! Er is ontspannings- en ravotruimte op overschot. Ongeremd spelen in het groen voor je kinderen. Of rustig wandelen aan het water voor jou.