Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Exotische beelden in het Meerdaalwoud
Special Exotische beelden in het Meerdaalwoud

Altijd al prachtige sculpturen willen bewonderen midden in de tropische natuur? In het Heverleebos en Meerdaalwoud waan je je op de Polynesische Paaseilanden. Langs Het Pad van Ad vind je sprookjesachtige en mysterieuze houten beeldhouwwerken. Lokale kunstenaar Ad Wouters maakt ze van de stammen van afgestorven eiken.

Wandelen door een sprookje

In het Meerdaalwoud en Heverleebos in Vlaams-Brabant gidst het wandelnetwerk Zuid-Dijleland je door een sprookjeswereld. Je vertrekt aan het Arboretum in Heverlee en wandelt langs lieflijke beren, fascinerende neanderthalers, gigantische paddenstoelen en andere speelse figuren. Naast adembenemende kunst bestaat de kans dat je een elegante ree spot. Net of je een andere wereld binnenstapt.

Duizendsterren overnachting

Kan je niet genoeg krijgen van dit sprookjesbos? Kies dan voor een duizendsterren overnachting in één van de twee bivakzones. In het Meerdaalwoud kampeer je aan ‘De Steenberg’ midden in het bos of aan ‘Het Spoor’ vlak bij een oude boswachterswoning. Toch niet zo’n kampeerkoning(in)? In en rond Oud-Heverlee heb je een ruime keuze aan sympathieke logies.

Laat je verwonderen door de schoonheid van onze Vlaamse natuur!
Ontdek hier alle logeeradresjes in en rond Heverlee
Gerelateerde logeertips

9 Hotspots in Levendig Leuven

Huisgemaakt schepijs op een vrachtschip, shoppen bij hippe handelaars of lunchen in de voormalige brouwerij van Stella Artois: wij zetten 9 Leuvense hotspots voor je op een rijtje! Bekijk hier onze tips.

Bierfietsroutes in Vlaams-Brabant: The Place To Beer

Wij Vlamingen hebben twee passies: vakkundig gebrouwen bier en ontspannende fietstochtjes. Die twee toppers worden gecombineerd bij de bierfietsroutes van Vlaams-Brabant. Tijdens je verblijf in de provincie brengt deze ideale daguitstap gegarandeerd leven in de brouwerij!

5 keer comfortabel overnachten in Tienen

Tienen, de bruisende en o zo gezellige stad! In Iedereen Beroemd zag je hoe Ilse en Eveline er van een dagje uit genoten. Ontdek hier 5 comfortabele logies om je verblijf in deze stad zo aangenaam mogelijk te maken.