LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Fit de winter in
Special Fit de winter in

Fietsen? Wandelen? Zwemmen? Op deze adressen combineer je een overnachting met actie! Maak werk van die goede voornemens en zet 2019 al sportend in!

De genoegens van het platteland

Green Field in Veurne, een vakantiewoning voor 16 personen, is de uitgelezen plaats om te herbronnen en nieuwe energie op te doen te midden van paarden en prachtige polders. Bovendien vind je hier de ideale uitvalsbasis voor vogelspotten, wandelingen, fietstochten, culturele uitstappen, genieten van de zee en culinaire verwennerij.

De genoegens van het platteland

Overnacht in het wielerhotel bij uitstek

Country Lodge Moriaanshoofd is 'Het Wielerhotel' van de regio (Vlaamse-Ardennen) voor zowel profwielrenners als recreanten. Elk jaar kiezen verschillende Pro Tour Teams en andere professionele atleten terug voor dit hotel, omwille van zijn unieke faciliteiten en uitstekende keuken in een ontspannen en gemoedelijk kader. Hier vallen dus zeker heel wat fietstips te rapen!

Overnacht in het wielerhotel bij uitstek

Sportieve uitvalsbasis

B&B Het Wouwe is een landelijke B&B met 3 kamers in het hartje van de Kempen, nabij fiets- en wandelnetwerken. Zin in een andere sportieve activiteit? Vaar met een kajak over de kleine Nete. Breng een bezoekje aan het Netepark of leef je uit op het Sporta-centrum van Tongerlo. Ook golfclub Witbos in Noorderwijk is vlakbij.

Sportieve uitvalsbasis

Herbronnen in het groen

In Bed & Sauna ’t Houten Huisje, een B&B met één kamer in een serristenwoning in Hoeilaart, kan je herbronnen in het groen aan de rand van het prachtige Zoniënwoud. Aan sportuitdagingen is hier geen gebrek! De mountainbikeroute loopt vooral door het Zoniënwoud (27 km) en er is een Nordic Walking parcours ( 6,9 km, 14,5 km, 18,5 km). Liever zin om te joggen? Gastvrouw Nadine kent als loopcoach alle paden en wegeltjes van het Zoniënwoud op haar duimpje. Na je inspanning lonkt de douchestoomcabine en Finse sauna.

Herbronnen in het groen

Heideven: waar mens en natuur elkaar vinden

In Kleine-Brogel (Peer), aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, ligt vakantieverblijf Heideven. Het gloednieuwe complex biedt 4 verblijfsaccommodaties voor zowel grotere als kleinere gezelschappen en is een ideaal verblijf voor wie van stilte, rust en de natuur houdt. Maar je kan er ook naar hartenlust sporten, wandelen, fietsen en paardrijden.

Heideven: waar mens en natuur elkaar vinden
Nog meer logeeradresjes voor een sportief weekendje weg?
Ontdek hier alle sportieve logies!
Gerelateerde logeertips

Galoppeer doorheen Vlaanderen!

Zet je schrap in het zadel en ga op verkenning in galop! In vele regio’s vind je adembenemende paard- en menroutes. Laat je verleiden door deze alternatieve manier om onze prachtige regio’s te verkennen.

Op pad met de fiets

Een fietsvakantie zonder zorgen? In ons aanbod vind je logies die gratis fietsen aanbieden, je bagage willen nabrengen of extra zorg dragen voor jouw elektrische fiets.

Sportamateur of -fanaat? Hier zit je niet stil

Mountainbiken, petanquen, surfen of wandelen? Onze uitbaters weten iedere sportieveling te verwennen na hun inspanning. Een veilige fietsenstalling of een zwemvijver zijn mooie extraatjes naast dat stevige ontbijt en zachte bed.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans