LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Kan je klimmen op een draak?
Special Kan je klimmen op een draak?

Ja, dat kan in het Meerdalwoud! De wandeling 'Het Pad van Ad' neemt je mee naar een sprookjeswereld met zachtaardige beren, moderne neanderthalers en metershoge paddenstoelen.

In Opvelp, een deelgemeente van Bierbeek, vind je VELPE55. Wout en Ilse ontvangen je met open armen in hun modern vakantiehuis. Deze 4 sterrenvakantiewoning biedt alle comfort voor 6 personen. Je geniet er van mooie architectuur en van een rustige ligging met uitzicht.

Tips voor trips in de omgeving

  • Aan het Arboretum van Heverlee vertrekt de wandeling 'het pad van Ad'. Deze wandeling loopt door een sprookjeswereld met zachtaardige beren, moderne neanderthalers en metershoge paddenstoelen. 
  • Op het recent aangelegde multimovepad aan Onthaalpoort De Torenvalk test en train je jouw bewegingsvaardigheden.
  • In de Molen is een authentieke brasserie in het centrum van Bierbeek met een uitgebreid bierassortiment en fijne gerechten. 

 

Op zoek naar meer gastvrije logeeradresjes?
Ontdek hier alle logies in en rond Bierbeek!
Gerelateerde logeertips

De perfecte mix van wellness en beweging

Wandelen door een herfstig kleurentapijt in de bossen, gezellig uitwaaien langs landelijke weggetjes of wegdromen in de jacuzzi? Keuzestress is voor niets nodig! Bij deze adresjes kan je je zowel inspannen als ontspannen. De ideale combinatie voor een luxueus weekendje weg.

Samen gezellig knetteren

Niets zo gezellig als een weekendje voor het haardvuur met een warme choco en een goed boek! Wist je dat er meer dan 200 logies een knetterend haardvuur hebben?

10 logies waar je heerlijk dineert

Geniet van een tongstrelend diner en blijf gerust lekker lang tafelen. Want je hoeft alleen nog maar je bed op te zoeken. In deze 10 logies kan je ook heerlijk dineren.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans