LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Logeren en actief meehelpen op een boerderij
Special Logeren en actief meehelpen op een boerderij

Kom proeven van het leven op een boerderij. Laat jouw kinderen en jezelf onderdompelen in de dagelijkse bedrijvigheid.

Verse hoeveproducten bij je ontbijt

Kom met jouw gezin op vakantie in De Polderhoeve in Blankenberge. Deze B&B telt 4 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers. De B&B is een actief landbouwbedrijf waar je meegeniet van de dagelijkse activiteiten. Vooral voor kinderen is het leuk om de koeien te melken en voederen. Ook de oogstwerkzaamheden zijn een echte belevenis. De Polderhoeve straalt veel liefde en passie uit voor landbouw en eenvoud. Daarnaast staat de B&B voor een plaats van rust, warmte en gezelligheid.

Verse hoeveproducten bij je ontbijt

Proef van het echte boerderijleven

In Beselare, één van de meest groene bosrijke gemeenten van de Westhoek, vind je vakantiewoning Reutelhoeve. Het is de ideale uitvalsbasis om met een groep van zeven personen te genieten van de groene en rustige omgeving. Kinderen proeven hier van het actieve boerderijleven en helpen mee bij het melken van de koeien, kalfjes laten drinken, pasgeboren kalfjes aaien, …

Proef van het echte boerderijleven

Dé ideale locatie om eens lekker uit te waaien

Logeren op een boerderij? Dat kan bij De Bronne in Herzele. De oude schuur van de vierkantshoeve werd omgebouwd tot een ruime vakantiewoning voor 18 personen. Op de boerderij staan akkerbouw en de opfok van koeien centraal. Kinderen brengen een bezoekje aan de dieren, rijden mee op een tractor of leven zich uit op de afgesloten binnenkoer. Geen moment van verveling in vakantiewoning De Bronne.

Dé ideale locatie om eens lekker uit te waaien

Ontspannen en uitrusten is hier prioriteit

Geniet met 12 personen van de Linushoeve in Herselt. Deze vakantiewoning ligt in een groene omgeving en is de perfecte startplek voor wandel- en fietsroutes. Kinderen leven zich uit op de speeltoestellen zowel buiten als binnen. Aan de hoeve grenst een grote moestuin met aalbessen, kersen, druiven, frambozen, pruimen, appelen, … En bij het ontbijt smul je ook van verse eitjes dankzij de kippen.

Ontspannen en uitrusten is hier prioriteit

Meehelpen op de boerderij

Met jouw kinderen op vakantie in een boerderij? Dan is T Akkers in Bocholt iets voor jullie. Deze vakantiewoning (voor zes personen) maakt deel uit van een actieve boerderij. Steek jouw handen uit de mouwen tijdens je verblijf en melk, voeder of laat de koeien buiten. Of help op het veld en leer met een tractor rijden. In de buurt zijn er ook mooie fiets- en wandelroutes waar je heerlijk kan genieten van de natuur.

Meehelpen op de boerderij

Proeven van een actieve hoeve

De Ferme Framboos is een actief biologisch fruitteeltbedrijf gelegen in het prachtige landschap van de Dijlevallei. Je logeert er in een oude schuur die gerenoveerd is tot een luxueuze vakantiewoning voor 23 personen. Tijdens je verblijf smul je volop van de verschillende hoeveproducten. Door de ambachtelijke bakkerij met houtoven geniet je van lekker vers brood bij jouw ontbijt.

Proeven van een actieve hoeve

Sfeervol logeren

In Zoutleeuw vind je Hof ter Hoeven, een sfeervolle gerestaureerde vierkantshoeve voor vier personen. Samen met je gezin geniet je hier van de rust die de natuur je geeft. De kudde Mergellandschapen zorgt voor de begrazing van een deel van de weides. Wandelen en fietsen doe je hier eindeloos door de aanwezigheid van het wandelnetwerk Getevallei en het fietsnetwerk.

Sfeervol logeren

Een heerlijk vakantieadres voor alle seizoenen

Vakantiehoeve Hanneken Tas in Essen telt drie vakantiewoningen, voor kleine en grote groepen tot max. 20 personen. In de grote tuin kom je tot rust met een gezellige BBQ of genieten de kinderen van de trampoline en de zandbak. Tijdens je verblijf op de boerderij help je met het melken en het voederen van de koeien, of maak je een ritje op de tractor.

Een heerlijk vakantieadres voor alle seizoenen

Verblijven op een actief fruitbedrijf

In Hoeselt baden Jan en An B&B De Fruithoeve uit. In dit actieve fruitbedrijf ontdek je alles over fruitteelt. De tweepersoonskamers zijn dan ook genoemd naar appelrassen die op het bedrijf geteeld worden. Op slechts 50m van de B&B vind je zowel wandel- als fietsroutes.

Verblijven op een actief fruitbedrijf

Oorverdovende stilte in de Waaslandse polders

Gastvrouw Mireille ontvangt je met open armen op de Arenberghoeve. Deze hoeve is niet alleen actief in de akkerbouw, maar is ook een B&B met 7 kamers. Als je van rust en een uitgestrekt landschap houdt, dan is deze B&B het uitgesproken plekje om te logeren. Tijdens je verblijf volg je het actieve boerderijleven van heel dichtbij op en zorg je mee voor de kippen, schapen, hond en kat.

Oorverdovende stilte in de Waaslandse polders
Op zoek naar nog meer boerderijen waar je kan logeren?
Vind hier al onze boerderijlogies!
Gerelateerde logeertips

Beestige boerderijen en vrolijke Vespa-routes in Haspengouw

Haspengouw, de streek van de betoverende bloesems en haar hartelijke inwoners. Hier geniet je het hele jaar door van fruit en pluk je het genot uit de bomen. Met een Vespa-route overdag en een verblijf in een hoeve of fruitbedrijf achteraf leer je de streek echt kennen!

Galoppeer doorheen Vlaanderen!

Zet je schrap in het zadel en ga op verkenning in galop! In vele regio’s vind je adembenemende paard- en menroutes. Laat je verleiden door deze alternatieve manier om onze prachtige regio’s te verkennen.

Op stal, buitenshuis Ook je paard houdt van verlof

Zorgeloos op vakantie, dat kan ook met je paard. Trakteer je eigen paard op goed onderhouden stallen en ruimte om te grazen. Laat jezelf verrassen door ruiterroutes in de buurt, aangeraden door onze logiesuitbaters.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans