Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Logeren langs de oevers van het Waasland
Special Logeren langs de oevers van het Waasland

Op krachten komen na een dagje oeverlopen in het Waasland? Dan vind je in de 650 hectare polders toffe logeeradressen en originele vakantiewoningen, vaak met een boeiend verhaal over de streek erbij.

Het Waasland in groep

Liever de stilte van het platteland? Vakantieverblijf Hoeve Oswald ligt in het hart van het Waasland. Ideaal voor grote groepen die graag te voet, met de fiets of met de kajak op avontuur gaan. De 24 bedden zijn verdeeld over zeven kamers, en alle kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Reserveer je huurfietsen alvast!

Het Waasland in groep

Overnachten aan de waterkant

Vakantiewoning Baz ligt in Bazel, één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. De twee woningen zijn samen goed voor 22 personen. Wandel het natuurgebied De Polders van Kruibeke in, geniet van de sauna, of neem de waterbus naar Antwerpen. Op iets meer dan een kwartiertje sta je in de stad. Liever met de fiets? Je huurfietsen staan voor je klaar, en je e-bike laad je op aan het oplaadpunt.

Overnachten aan de waterkant

Op kindermaat

In B&B Malpertuus in Moerbeke-Waas staan vier fietsen klaar om het Waasland te verkennen. Je trapt meteen de natuur in op de grens van het vlakke polderlandschap, het krekengebied en de Moervaart. Kinderen vinden het hier super: ze ravotten op de trampoline of de schommel, en op wandelafstand duiken ze in het zwembad van het Provinciedomein Puyenbroeck.

Op kindermaat

Thuis bij de kapitein

Logeren in stijl met een maritiem vleugje? Dat doe je in B&B Het Huis van de Kapitein. De prachtige villa aan de rand van Lokeren werd in 1928 gebouwd door een gerenommeerd zeekapitein die zich na jaren dienst in Belgisch Congo opnieuw in België vestigde. Het gebouw in typische Engelse cottagestijl werd met veel zorg gerenoveerd en heeft een binnenzwembad als extra troef.

Thuis bij de kapitein
Op zoek naar al onze logies in het Waasland?
Ontdek hier al onze logies in het Waasland