Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Naar het buitenland in Vlaanderen
Special Naar het buitenland in Vlaanderen

De grenzen zijn terug geopend maar je moet ze helemaal niet over om een stukje buitenland te ervaren. We zetten een paar logies voor je op een rij waar je meteen het gevoel hebt dat je ver van huis bent. 

Scandinavische rust in het Heuvelland

Fika is een Zweedse uitdrukking die “koffiepauze” betekent, een moment om even uit te blazen en te genieten. Fika is ook de naam van een stijlvolle, moderne B&B in Kemmel, in het hart van het Heuvelland op de flank van de legendarische Kemmelberg. Met twee kamers voor elk twee personen en een uitgebreide ontbijt- en loungeruimte is Fika een uitgelezen locatie om even te pauzeren. 

 

Scandinavische rust in het Heuvelland

Zuidelijke sfeer in Oost-Vlaanderen

De 4 kamers van B&B La Clé du Sud in het landelijke Bottelare, hebben een originele zuiderse aankleding gekregen en zijn voorzien van alle comfort en een eigen badkamer. De grote romantische tuin en het uitgebreide verse ontbijt maken het plaatje compleet.

 

Zuidelijke sfeer in Oost-Vlaanderen

De Stille Zuidzee in de Antwerpse Kempen

In het familiale hotel Pacific in Weelde straalt een tropische sfeer uit. De receptie, de acht ruime kamers, het restaurant en het buitenzwembad laten je dromen van de Stille Zuidzee. Toch zijn er in de buurt ook heel wat Vlaamse topplekjes te vinden. Voor fietsers en wandelaars is dit hotel ook een perfect startpunt. En ‘s avonds tovert gastvrouw Linda een welverdiende heerlijke maaltijd op tafel. 

De Stille Zuidzee in de Antwerpse Kempen

De Hageland Express

Reizen is ook onderweg zijn en wat is er nu beter dan een luxueuze trein. Bij Trein-Vakantiewoning Station Racour kan je verblijven in twee gerestaureerde wagons van de Belgische spoorwegen. Elke wagon biedt plaats aan 6 personen in alle comfort en het werkatelier van het station werd omgevormd tot een 5-sterren logies voor 5 personen. Bovendien is de oude spoorlijn omgevormd tot een fietspad dat aansluit op een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. 

De Hageland Express

Italiaanse charme in Limburg

Vakantiewoning Casa Roman Deluxe biedt plaats aan 4 personen voor een luxueus verblijf in het groene Zonhoven. Deze vijfsterren accommodatie biedt je alle privacy en is uiterst verzorgd. Als je wil kan je zelfs gaan ontbijten en gebruik maken van het zwembad in de nabijgelegen B&B.

Italiaanse charme in Limburg
Nog meer logies die net dat tikkeltje anders zijn?
Ontdek nog meer unieke logeeradressen