LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Ongewoon logeren
Special Ongewoon logeren

De zomer zit er bijna op maar niets houdt je tegen om ook nu zalige vakantieherinneringen te maken. Een rustieke hoeve, een feeëriek kasteel, een oud klooster, een gerestaureerde molen ... . In een uniek logeeradres maak je gegarandeerd je hoofd leeg én scoor je de leukste vakantiefoto's.

Oude (stoom)brouwerij in De Haan

Guesthouse d'Oude Brouwerij in Klemskerke (De Haan) heeft een lange geschiedenis. Waar ooit een oude (stoom)brouwerij was, ben je nu te gast bij de afstammelingen van de familie die in 1872 het huis en de brouwerij bouwden. De drie sfeervolle en luxueuze kamers verwijzen nog naar deze geschiedenis.
Extra vakantiegevoel krijg je door het verwarmd buitenzwembad, de petanquebaan, de bib met bierboeken, de binnen- en buitenlounge, het salon met open haard en de persoonlijke ontbijtservice.

Oude (stoom)brouwerij in De Haan

Blauwe B&B in Zottegem

Uitbaters Dirk en Katelijne van B&B het Blauwe Huis in Zottegem zijn kunstenaars, wereldreizigers én levensgenieters. Hun ervaring hebben ze gebruikt om Het Blauwe Huis te creëren, met als resultaat unieke themakamers die ze stuk voor stuk zelf ontworpen en gemaakt hebben. Inbegrepen in de prijs is een Vlaams ontbijt met streekproducten, huisgemaakte confituur en een eitje van eigen kippen.

Blauwe B&B in Zottegem

Oude pastoriewoning te Antwerpen

Hotel Le Tissu in Antwerpen is een oude pastoriewoning die volledig gerenoveerd werd door de interieurarchitecten Wim Gyselinck en Danny De Munter van DMG Architectural Solutions. De gestoffeerde wanden geven de kamers een warme en intieme sfeer. De vijf luxueuze kamers zullen je verrassen door de speciale aankleding. Een overheerlijk en vers ontbijt wordt aan tafel geserveerd in de oude wijnkelder of bij zonnig weer op het tuinterras.

Oude pastoriewoning te Antwerpen

Avontuurlijke logeerplek in de Groene Gordel

Zin in een meer avontuurlijke logeerplek? In Provinciedomein Huizingen wachten er twee trekkershutten (elk voor max. 4 personen) op jou, met alle comfort en gelegen aan de liefelijke waterloop Molenbeek. Het domein zelf kan je gratis verkennen. Een leuke uitvalsbasis om de groene rand rond Brussel, met zijn kastelen en brouwerijen, te verkennen!

Avontuurlijke logeerplek in de Groene Gordel

Oude pastorie in fruitig Haspengouw

Vakantiewoning Pastorie Mettekoven – Armenhuis ligt in Mettekoven, één van de 12 kerkdorpen van Heers in Haspengouw. Het Armenhuis, de gerenoveerde zijvleugel van de pastorie uit 1859, was vroeger een opvanghuis voor de minderbedeelden en behoeftigen, en een gemeentehuis. Nu is het een gezellige en charmante vakantiewoning voor 2 tot 5 personen. De nabijheid van de natuur en fruitplantages nodigen uit tot wandelen en fietsen.

Oude pastorie in fruitig Haspengouw
Deze logiestips blazen je omver
Logeren bij unieke logies
Gerelateerde logeertips

De meest unieke logies van Vlaanderen

Laat je verrassen door onze unieke logies. Heel wat logeeradresjes zijn namelijk een onvergetelijke ervaring op zichzelf. Wat dacht je van verblijven in een hotel op het water, een 19de- eeuws herenhuis, een voormalige fabriek of een luxetent?

Genieten in groep

Trek je eropuit met de hele familie of met een groep vrienden? Of ga je op teambuilding met je collega’s? In ons aanbod vind je altijd wel een logies dat bij jouw gezelschap past.

4 leuke gezinsvakanties waar je je in 1, 2, 3 thuis voelt

Een weekendje, een midweek of een volledige week, hoelang ga jij op vakantie? Onze logiesexperts verzamelden gezinslogies die je ongetwijfeld een brede glimlach bezorgen! Er is ontspannings- en ravotruimte op overschot. Ongeremd spelen in het groen voor je kinderen. Of rustig wandelen aan het water voor jou.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans