LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Op stal, buitenshuis Ook je paard houdt van verlof
Special Op stal, buitenshuis Ook je paard houdt van verlof

Zorgeloos op vakantie, dat kan ook met je paard. Trakteer je eigen paard op goed onderhouden stallen en ruimte om te grazen. Laat jezelf verrassen door ruiterroutes in de buurt, aangeraden door onze logiesuitbaters.

Voor elk niveau

Debutant in de paardensport? Of heb je al wat ervaring? Bij vakantiewoning De Maalderie in Houthulst kan iedereen terecht. De vakantiewoning voor 20 personen is ideaal voor een weekendje weg onder vrienden. Ook je eigen paard is welkom en er worden op het domein allerlei lessen paardrijden aangeboden. Wie wil kan een handje helpen in de stallen.

Voor elk niveau

Zicht op de paarden

Een weekendje Sint-Niklaas met je eigen paard? De familie Bussens heet je van harte welkom in B&B De Perenboom in Sint-Niklaas. Droom weg in één van de twee gezellige kamers met zicht op de paarden. De gerenoveerde landelijke hoeve ligt in de buurt van mooie wandel- en fietsroutes en ook shopping- en wellnessmogelijkheden zijn dichtbij.

Zicht op de paarden

In het Hagelandse landschap

Samen met je paard kan je uitrusten in B&B Nokernote in Vissenaken. In de tuin, aan de terrasjes en in de boomgaard kan je heerlijk ontspannen. Je paard wacht op je in stal Rozendaal, op 200m van de B&B. Geniet van het Hagelandse landschap met de wandel-, fiets- en ruiterroutes die Vissenaken doorkruisen.

In het Hagelandse landschap

Bosritten met de paarden

Voor een leuk ruiterweekend moet je in ’t Paulsenhof in Bocholt zijn. Op het domein is er een vakantiewoning voor 8 personen en zijn er 4 paardenboxen. Start je paardenroute aan de hoeve en gebruik je gids voor buitenritten in het bos. Je kan ook een paard huren bij Gastheer Kurt en gastvrouw Wendy, zodat iedereen kan meegenieten van de wandelingen in het bos.

Bosritten met de paarden

Ruiter- en menroutes aan logies

Bij B&B Maarle in Poppel logeer je in de Pipowagen of in een kamer in de B&B. Beiden zijn voorzien van alle comfort zoals een aparte slaapkamer, badkamer, keuken, houtkachel en een privétuin. Extra troeven zijn de hottub en sauna. Voor de ruiters zijn er 4 paardenboxen en een goed afgesloten weide en piste. Het logies heeft een centrale ligging tussen ruiter- en menroutes, zoals het Taxandriaknooppuntennetwerk.

Ruiter- en menroutes aan logies
Op zoek naar al onze paardvriendelijke logies?
Ontdek hier al onze paardvriendelijke logies!
Gerelateerde logeertips

Beestige boerderijen en vrolijke Vespa-routes in Haspengouw

Haspengouw, de streek van de betoverende bloesems en haar hartelijke inwoners. Hier geniet je het hele jaar door van fruit en pluk je het genot uit de bomen. Met een Vespa-route overdag en een verblijf in een hoeve of fruitbedrijf achteraf leer je de streek echt kennen!

Galoppeer doorheen Vlaanderen!

Zet je schrap in het zadel en ga op verkenning in galop! In vele regio’s vind je adembenemende paard- en menroutes. Laat je verleiden door deze alternatieve manier om onze prachtige regio’s te verkennen.

Rustgevend wandelen

De lente komt er bijna aan! Ideaal dus voor een wandelvakantie in één van onze mooie Vlaamse regio's. Veel logies liggen vlakbij een natuurgebied en bieden ook de mogelijkheid om een lekkere lunch klaar te maken voor onderweg. Ben je een dierenliefhebber? Jouw viervoeter is op vele plaatsen ook welkom om mee te genieten van een gastvrij verblijf en een leuke wandeling.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans