Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Saharawandeling Bosland
Wandelroute Saharawandeling Bosland

Het natuurgebied Sahara in Lommel doet zijn naam alle eer aan. Deze grote zandvlakte lijkt op een minitiatuurwoestijn. Maar er zijn ook helderblauwe meertjes, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. Geniet van deze unieke wandeling en logeer nadien in één van de volgende nabijgelegen adresjes.

Eigentijds logeren in hartje Lommel

In het centrum van Lommel vind je Hotel Corbie. Je logeert er in alle comfort in een strak design. Het uitgebreide ontbijtbuffet is één van de troeven van dit hotel.

Eigentijds logeren in hartje Lommel

Eigentijds 5 sterrenvakantiehuis

Vakantiewoning Fossee heeft werkelijk alles: een modern en strak ingericht interieur, een uniek uitzicht over de Wateringen, een mooie lichtinval, een uitgeruste open keuken om gezellig te aperitieven en samen te koken… Of je kan ook genieten van een lekkere bbq vanuit de overdekte tuinlounge.

Eigentijds 5 sterrenvakantiehuis

Stijlvol dineren

Als je houdt van verfijnd tafelen en stijlvol logeren, dan is Hotel Hippocampus een aanrader! De chef-kok Francis Scheyvaerts tovert er klassieke Franse gerechten met een twist op je bord.

Stijlvol dineren

Hotel in groene omgeving

Hotel Lommel Broek is rustig gelegen in de natuur. De gezellige taverne van het hotel is de plaats bij uitstek om even te verpozen voor of na je wandeling.

 

Hotel in groene omgeving

Gezellig familiehotel

Hotel Carré is een klein familiehotel waar wandelaars zich meteen thuis voelen. Bij mooi weer kan je nagenieten van je wandeling op het tuinterras van het hotel.

Gezellig familiehotel
Op zoek naar meer logies?
Ondekt hier alle nabije logies