Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Sint-Sixtuswandelroute in Westvleteren
Wandelroute Sint-Sixtuswandelroute in Westvleteren

De route start aan de abdij van Westvleteren. Het landschap is er lichtglooiend. Het parcours loopt door akkers, weides en langs hoppevelden. Vergeet zeker niet om na je wandeling een trappist te proeven. 
Zin om er een weekendje op uit te trekken en te genieten van de rust van het platteland? Verblijf dan in één van deze nabij gelegen logies. 

Kleinschalig authentiek hotel

Op slechts 4km van de Abdij van Westvleteren vind je ’t Heilig genot. Het hotel heeft verschillende types kamers, allemaal even modern en comfortabel. Met de gratis shuttle raak je makkelijk in het centrum van Ieper waar je voldoende gezellige restaurantjes vindt. De gastvrouw zal je hartelijk ontvangen en kent de streek bijzonder goed.

Kleinschalig authentiek hotel

Onthaasten zonder zorgen

Maison Sans Souci betekent ‘Huis zonder zorgen’ in het Frans. Het is een plek waar je je meteen thuis voelt. Ook kinderen vinden het een klein paradijs. De vakantiewoning ligt op een beugschoot van de zee en Plopsaland. Geen zin om ver van huis te gaan? De lokale bakker en slager bevinden zich op wandelafstand.

Onthaasten zonder zorgen

Bijzondere vierkantshoeve

Ben je op zoek naar een bijzonder adresje dat je niet snel vergeet? Ga dan logeren in B&B  Hof ter Heebeke. Van het heerlijke vers gebakken brood bij het ontbijt zou je elke dag wel willen eten. In de wei lopen twee prachtige Vlaamse paarden. Zij nemen je graag mee voor een ontspannen koetstocht doorgeen de natuurpracht van de groene IJzervallei. Je kan ook je eigen paard meebrengen.

Bijzondere vierkantshoeve

B&B met Franse charme

B&B Eenvoud in overvloed is een geliefd adresje voor stiltezoekers en bohémiens. Dit warme huis straalt Franse charme uit maar je praat er lekker makkelijk in het Nederlands met de gastvrouw en gastheer. Zij zijn zelf liefhebbers van de streek en kunnen je dus heel wat geschiedenis en tips meegeven.

B&B met Franse charme

Stijlvol vakantiehuis voor 10

Vakantiewoning Amatus opende in 2018 de deuren. Deze ruime 5 sterrenvakantiewoning biedt plaats voor 10 personen. De inrichting gebeurde met kwalitatieve (design)materialen, waar mogelijk van Belgische makelij. Er is werkelijk aan alles gedacht om je een zorgeloos verblijf te bezorgen. Hoewel rustig gelegen, bevinden slager, bakker, buurtwinkel en restaurants zich op wandelafstand.

Stijlvol vakantiehuis voor 10
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies