Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Sportamateur of -fanaat? Hier zit je niet stil
Special Sportamateur of -fanaat? Hier zit je niet stil

Mountainbiken, petanquen, surfen of wandelen? Onze uitbaters weten iedere sportieveling te verwennen na hun inspanning. Een veilige fietsenstalling of een zwemvijver zijn mooie extraatjes naast dat stevige ontbijt en zachte bed.

Diverse sporten en teambuildings

Met de familie naar de Vlaamse Ardennen? In Kruishoutem vind je vakantiewoning Lozerlodge, waar tot 35 personen kunnen overnachten. Ontdek de grote tuin met schommels, voetbalveld, petanqueterrein, gocarts, trampoline en verwarmd zwembad. Bij aankomst ontvang je een bundel van alle mogelijke activiteiten zoals droppings, wandel- en fietstochten én de Lozerlodge trophy.  Geen kans om je te vervelen!

Diverse sporten en teambuildings

Wandelen en fietsen

Gastenhof Ter Lombeek ligt in Roosdaal, centraal in het pajottenland. Vanuit het logies kan je de mooie panorama’s van de streek ontdekken. Aan de gerestaureerde vierkantshoeve vertrekken wandelroutes van het gerenommeerde wandelnetwerk Pajottenland. De Valleitjesroute start in het dorp. Ook de mountainbike liefhebber komt zeker aan zijn trekken.

Wandelen en fietsen

Mountainbiken

Ontdek de mountainbikeroutes in Meeuwen-Gruitrode. Het Orshof hotel is een erkend startpunt voor MTB-routes van de Duinengordel, die je door bos- en veldwegen leiden. Een flinke uitdaging is de marathonroute van 100 km. An en Frank adviseren je graag bij het uitstippelen van je tocht. Je kan in het hotel ook (elektrische) fietsen, mountainbikes en tandems huren. Op krachten komen kan in het restaurant, heerlijke maaltijden met streekgerechten.

Mountainbiken

Kajakken

Bij vakantiewoning SAS5ALM kan je terecht voor een ontspannend verblijf met max. 10 personen. Dit vakantiehuis in Dessel bevindt zich in een bosrijke omgeving. Er lopen meerdere fiets- en wandelwegen in de omgeving van SAS5ALM. Zin in een andere uitdaging? Er liggen 2 grote kajaks met reddingsvesten klaar om een mooi tochtje te maken op het kanaal. Instappen aan de steiger kan vlak voor de deur.

Kajakken

Voor de waterrat

Ben jij een echte waterrat? Dan is Lakeside Paradise in Knokke iets voor jou. In deze hostel kan je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals wakeboarden, windsurfen, kajakken en stand-up paddle. ’s Middags en ’s avonds stil je je honger in de healthy food bar. Uitrusten doe je in één van de 10 kamers, elk met een eigen stijl en sfeer.

Voor de waterrat
Op zoek naar al onze sportlogies?
Vind hier al onze sportlogies!
Gerelateerde logeertips

Beleef je eigen Ronde van Vlaanderen

Legendarische hellingen en kasseistroken: de basisingrediënten van Vlaanderens mooiste fietsroute, de Ronde van Vlaanderen. Op zondag 5 april rijden onze strafste wielrenners deze koers maar het hele jaar door kan je de Ronde zelf verkennen.

Erop uit met je gezin in de Westhoek

Kinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd! Bekijk hier onze tips voor een leuke vakantie met je gezin.

Rustgevend wandelen

De lente komt er bijna aan! Ideaal dus voor een wandelvakantie in één van onze mooie Vlaamse regio's. Veel logies liggen vlakbij een natuurgebied en bieden ook de mogelijkheid om een lekkere lunch klaar te maken voor onderweg. Ben je een dierenliefhebber? Jouw viervoeter is op vele plaatsen ook welkom om mee te genieten van een gastvrij verblijf en een leuke wandeling.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans