Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Stiltewandeling Hingene
Wandelroute Stiltewandeling Hingene

In het officieel erkende stiltegebied van Hingene hoor je vooral natuurlijke of gebiedseigen geluiden: de wind die met de bladeren speelt, vrolijk kwetterende vogels of de boer die zijn land omploegt. Daarnaast vind je twee blikvangers in dit ‘land van Stille Waters’: de Schelde en het Kasteel d’Ursel. Logeren doe je in één van onderstaande logies in de buurt.

Hotel met een persoonlijke touch

Hotel Essenza heeft 15 ruime en smaakvol ingerichte kamers en een luxe appartement. Persoonlijke service vinden ze erg belangrijk, dus aarzel niet om tips te vragen over activiteiten in de buurt. ’s Avonds kan je je batterijen opladen tijdens een verfijnd diner in het hotelrestaurant.

Hotel met een persoonlijke touch

Huisje in kasteeldomein

Vakantiewoning Het Atelier van Antonine ligt in het voormalige domein van de hertogen d’Ursel in Hingene. Sta extra vroeg op en geniet van een rustige ochtenwandeling in het kasteelpark, als de mist nog niet helemaal is verdwenen. Wandelpaden leiden je langs de waterpartijen door de oude dreven en met wat geluk zie je onderweg een eekhoorn, een roofvogel of een ree. Het huis is geschikt voor maximum 8 personen en heeft een leefruimte vol licht.  

Huisje in kasteeldomein

Logeren op een authentieke boerderij

Vakantiewoning Havesdonckhoeve ligt in een groene en bosrijke omgeving. Je verblijft er in alle rust en stilte in een authentieke boerderij. Het afgesloten erf is de ideale speelruimte voor kinderen. 

Logeren op een authentieke boerderij

Smullen van streekgerechten

Is een vakantie voor jou pas echt geslaagd als je naast wandelen ook culinair kan genieten? Dan is B&B Lindehof  een leuk adresje. Op het menu: asperges uit eigen bodem of de bekende paling in het groen. Liever alleen een drankje? Van op het zonnige terras van het hotel zie je het prachtige Kasteel d'Ursel.

Smullen van streekgerechten

Back to the 80’s

‘t Huisje staat in een typische oude volksbuurt waar de buren op een mooie zomeravond nog samen aan het kapelletje zitten. Je logeert er in een gezellige jaren ‘80 stijl. Op 5 minuten wandelen, kom je in het kasteelpark en ook de Scheldedijk is vlakbij voor een mooie fietstocht.

Back to the 80’s
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies
Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans